Catering pentru hrana pacientilor din spitalul judetean Suceava

Data publicării: 22-10-2007

Hrana pentru pacientii Spitalului de Urgenta "Sfantul Ioan cel Nou" Suceava va fi preparata la cantine sau la firme de catering, deoarece blocul alimentar al unitatii spitalicesti va fi supus lucrarilor de modernizare, a declarat, luni, seful Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Suceava, Petrea Dulgheru, dupa intalnirea cu managerul spitalului, Costica Dascaliuc.
    Petrea Dulgheru a precizat ca au fost stabiliti pasii ce trebuie urmati pentru ca investitiile finantate de Ministerul Sanatatii sa fie de calitate si sa fie incheiate la timp pentru ca pacientii, in final, sa poata servi masa in conditii de siguranta alimentara, transmite corespondentul ROMPRES.
    Luna trecuta, DSVSA Suceava a amenintat cu suspendarea activitatii bucatariei celei mai mari unitati spitalicesti din judet daca pana la sfarsitul lui octombrie nu vor fi eliminate numeroasele neajunsuri constatate in urma controalelor efectuate de inspectorii veterinari.
Sursa: Rompres, 22-10-2007, Vizualizari 597
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.