63 de magazine din grupul Carrefour participă la campania 'Banca de Alimente'

Data publicarii: 21-04-2017

Carrefour România, în parteneriat cu Crucea Roşie Română, organizează între 10 aprilie şi 10 mai a.c., campania 'Banca de Alimente', acţiune la care participă 63 de magazine ale grupului: 32 de hipermarketuri, 27 de supermarketuri Billa şi 4 supermarketuri Market, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES.

Potrivit comunicatului, proiectul este organizat pentru al optulea an consecutiv şi face parte din campania internaţională de colectare de alimente, coordonată de Fundaţia Carrefour, care se desfăşoară simultan în 10 ţări în care grupul Carrefour este prezent. Pe parcursul întregii luni, oamenii pot dona alimente greu perisabile sau bani pentru persoanele şi familiile defavorizate, prin intermediul urnelor special amplasate la casele de marcat şi la ieşirea din magazine.

'Proiectul Banca de alimente, derulat în parteneriat cu Crucea Roşie, devine deja un proiect de tradiţie pentru noi, participând activ la realizarea sa încă din 2009. Anul acesta ne-am propus să ne mobilizăm şi mai mult, iar împreună cu clienţii noştri din peste 60 de magazine ale Grupului Carrefour ne vom uni într-un efort comun, ce-şi propune să vină în sprijinul celor ce nu au posibilităţile materiale de a se bucura de o masă caldă. Ne bucură foarte mult faptul că odată cu lansarea acestei noi campanii, am reuşit să aducem acest proiect frumos în regiuni ale ţării pe care până acum nu le atingeam. Alături de Crucea Roşie ne dorim să hrănim un vis: o lume fără foame', a declarat Andreea Mihai, director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Proiectul a reuşit, timp de 8 ani, să vină în ajutorul a peste 114.800 de familii sărace, cu aproximativ 650.000 kg de alimente greu perisabile colectate.

Campania de colectare de alimente se va desfăşura timp de o lună şi va avea loc în toate cele 63 de magazine (hipermarketurile Carrefour, supermarketurile Market şi Billa) din: Bucureşti, Alba, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Bacău, Cluj, Constanţa, Drobeta, Focşani, Galaţi, Giurgiu, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Slatina, Sfântul Gheorghe, Suceava, Târgu Jiu, Timişoara.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 290 de magazine dintre care 32 hipermarketuri 'Carrefour', 129 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact', un magazin de comerţ online: www.carrefour-online.ro şi 74 de magazine Billa.
Sursa: Agerpres, 21-04-2017, Vizualizari 64
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK