Există speranțe în vindecarea Cancerului? Acum da! A fost dezvoltat un nou remediu în lupta cu Cancerul - VIVASCON

Autor: ROmedic

Există speranțe în vindecarea Cancerului? Acum da! A fost dezvoltat un nou remediu în lupta cu Cancerul - VIVASCON
Advertorial oferit de Vivascon

După mai bine de două decenii de studii și testări în diverse zone ale lumii, cercetători care nu au avut legatură unii cu alții au demonstrat în repetate rânduri cum anumite plante vindecătoare acționează eficient împotriva cancerului, ba chiar pot determina celulele canceroase să se autodistrugă, activând un anumit proces în organism ce poartă numele de apoptoză - adică moarte programată a celulelor canceroase aproape în toate cazurile.

Singurul remediu din România care conține o mare parte din aceste ingrediente vindecătoare într-o doză optimă verificată este Vivascon.

Vivascon contine acizi grași și aminoacizi esențiali, dar și vitamine utile în tratamentul Cancerului - E și K, cât și minerale - calciu, magneziu, sodiu, fier, potasiu, doar din surse naturale, astfel că poate să prevină și să trateze.

Din ingredientele aduse în discuție mai sus, și care fac din Vivason un tratament garantat și de încredere, amintim:

Vâscul

Bogat în viscotoxine, beta amirină și acid viscic, are acțiune antitumorală, fiind un remediu esențial cu efect demostrat în tratamentul alternativ al cancerului. A fost folosit în tratamentul cancerului încă din anii '60, oamenii de știință au arătat că poate să inhibe dezvoltarea tumorilor canceroase și ajută tratamentele oncologice clasice.

Astragalus

Amplifică imunitatea, sporind dezvoltarea unor celule imunitare macrofage și previne reducerea numărului de celule albe din sânge sub un nivel critic, ceea ce este foarte important pentru bolnavii de cancer care riscă să dezvolte infecții secundare severe.

Boswellia

Proprietăți antiinflamatoare în cancer, grație acizilor boswelici, care inhibă activitatea leucotrinelor și dezvoltarea celulelor canceroase și a metastazelor.

Ciuperca tibetană – Cordyceps „Aurul medicamentelor naturale”

În compoziția Vivascon este în doză concentrată, de aceea sporește producerea factorului interleukină și oferă un efect antitumoral, imunomodulator și anti-cancerigen mai rapid ca alte preparate.

Turmericul

Este cel mai studiat ingredient cu efecte dovedite în cancerul de sân, sânge, creier, ficat, pancreas, prostată, colon, ovare și piele. Cantitatea de turmeric din formula Vivascon poate să influențeze reducerea angiogenezei, adică procesul de creștere de noi vase de sânge în tumori, prevenind astfel dezvoltarea celulele canceroase, deci poate induce apoptoza, reducand proliferarea celulelor canceroase.

Compoziția completă a tratamentului Vivascon poate fi descoperită aici www.vivascon.ro

Vivascon este o sursă excelentă de polizaharide și germanium, din surse naturale, ce întărește rezistența organismului, astfel că este de ajutor pentru persoanele care au suferit o operație de cancer esofagian, gastric, mamar, intestinal sau uterin. În plus, poate reduce alimentarea cu oxigen a celulelor canceroase și distruge celulele anormale, este un aliat sigur în prevenirea cancerului și dezvoltarea celulelor canceroase!

Pentru mai multe informații despre tratamentul cu Vivascon vizitați www.vivascon.ro sau sunați la telefon 0735 390 878!

Data actualizare: 27-04-2017 | creare: 27-04-2017 | Vizite: 5520
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK