A II-a ediție a CONGRESULUI NAȚIONAL DE CERCETARE CLINICĂ DIN ROMÂNIA

Data publicarii: 17-08-2017

A II-a ediție a CONGRESULUI NAȚIONAL DE CERCETARE CLINICĂ DIN ROMÂNIA Titlu: A II-a ediție a CONGRESULUI NAȚIONAL DE CERCETARE CLINICĂ DIN ROMÂNIA
Perioada: 19 – 20 octombrie 2017
Program:
  • Ziua  I : 09:30 – 17:00
  • Ziua II :   09:00 – 13:00
Locația: Hotel Novotel București (Calea Victoriei 37B)
Contact:  http://www.cnccr.ro/

Stimați colegi,

În numele UMF Carol Davila sunt onorat și încântat să vă invit la cea de-a doua Ediție a Congresului Național de Cercetare Clinică din România (CNCCR), organizat de CEBIS International, care va avea loc în București, 19 - 20 Octombrie 2017, la Hotel Novotel.

În această a doua ediție vom dezbate noile informații, reglementări și direcții privind cercetarea clinică, astfel încât să putem contribui în mod activ la desfășurarea proiectelor de cercetare în România.

Acest eveniment se adresează atât celor care sunt implicați în cercetarea clinică, cât și medicilor pentru care studierea critică a studiilor clinice reprezintă un obiectiv permanent, în vederea implementării lor în practica medicală curentă.

Și de această dată, CNCCR va facilita prezența autorităților, dar și a experților ăn cercetare și a liderilor de opinie din multiple arii terapeutice (reprezentanții companiilor farmaceutice, asociațiilor de pacienți din România, CROs, ARPIM etc.). Subiectele propuse în cadrul acestui eveniment ne vor ajuta să împărtășim idei noi și, în special, să găsim soluții la principalele probleme care există în acest domeniu.

Concluziile formulate în urma acestui congres vor constitui bazele unor recomandări și acțiuni în urma cărora ne dorim să constatăm cu toții efectele lor în modul de desfășurare a studiilor clinice din țara noastră.

Cu deosebit respect,
Prof. Dr. Dragoș Vinereanu
Președinte CNCCR

Pentru detalii și înscrieri, accesați următorul link: http://www.cnccr.ro/
Sursa: Med Academy, 17-08-2017, Vizualizari 593
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK