A-II-a editie a intalnirii de lucru privind “IMPACTUL DES IN MANAGEMENTUL DE CABINET”

Data publicarii: 01-09-2017

A-II-a editie a intalnirii de lucru privind “IMPACTUL DES IN MANAGEMENTUL DE CABINET” Data: 20 septembrie 2017
Locatia: Sala Festiva - Spitalul de Psihiatrie Titan "Dr. Constantin Gorgos din Bucuresti
Tema: „lmpactul Dosarului Electronic de Sanatate in Managementul de Cabinet”
Public tinta: medici de familie, manageri de unitati medicale, farmacisti, profesionisti in sanatate etc.
Organizatori:
TARUS Media si AREPMF

Dragi colegi,

Avem placerea sa va invitam la cea de-a doua editie a intalnirii de lucru cu tema „lmpactul Dosarului Electronic de Sanatate in Managementul de Cabinet”, ce va avea loc miercuri, 20 septembrie 2017, la Spitalul de Psihiatrie Titan „Dr. Constantin Gorgos” din Bucuresti.

Evenimentul, organizat de TARUS Media in parteneriat cu Asociatia Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF) si cu sprijinul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), are o larga adresabilitate, fiind de mare interes pentru medicii de familie, managerii de unitati medicale, farmacisti, profesionisti angrenati in activitati conexe actului medical.

Ne dorim ca si editia de anul acesta sa constituie prilejul unor dezbateri utile si eficiente pe o tema de actualitate, la care va oferim posibilitatea de a participa in mod activ, prin intrebari si comentarii legate de subiectele abordate de unii dintre cei mai avizati vorbitori din domeniu.

Va asteptam cu drag alaturi de noi,

Dr. Valeria Herdea
Presedinte AREPMF


Pentru detalii eveniment si informatii suplimentare va recomandam sa accesati: http://tarusmedia.ro/2017/08/21/impactul-dosarului-electronic-de-sanatate-in-managementul-de-cabinet/

 
Madalina Ciulley
Mobile: +40 745 624 635
E-mail: madalina.ciulley@tarus.eu
Please visit: www.tarusmedia.ro
Sursa: Tarus Media, 01-09-2017, Vizualizari 282
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK