A V-a ediție a Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic 2017 - Eveniment cu participare internațională

Data publicarii: 05-09-2017

A V-a ediție a Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic 2017 - Eveniment cu participare internațională Perioada: 19-21 octombrie 2017
Locația: Hotel Ramanda Parc București

Eveniment de referință în domeniul neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic, cea de-a V-a ediție a Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic va avea loc în perioada 19-21 octombrie 2017, la Hotel Ramada Parc din București.

Eveniment cu participare internațională, Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic se va concentra pe problematica neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic și, de asemenea, pe colaborarea dintre profesioniștii în neuropatie diabetică și picior diabetic și reprezentanții altor specialități medicale..

Înscrierile se fac online, completând formularul disponibil aici:
https://www.neurodiab.org/ro/Conferinta_2017.aspx

La eveniment sunt așteptați medici implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet zaharat, neuropatie diabetică și picior diabetic și specialiști din domenii conexe: neurologie, chirurgie, medicină internă, medicină de familie, gastroenterologie, endocrinologie, urologie, nefrologie, ortopedie, dermatologie, cardiologie.

Printre personalitățile de renume ale lumii medicale internaționale care vor fi prezente la ediția din acest an se numără:

  • prof. dr. Rodica Pop Busui (SUA)
  • prof. dr. Frank Bowling (Marea Britanie)
  • prof. dr. Peter Kempler (Ungaria)
  • prof. dr. Laszlo Barkay (Ungaria)
  • Mieke Franser (Belgia)
  • prof. dr. Dan Zielger (Germania)
  • dr. Nikolaos Papanas (Grecia)
  • Ann Rayman (Marea Britanie)
  • dr. Nina Petrova (Marea Britanie)
  • dr. Gerry Rayman (Marea Britanie)

Temele de dezbatere din cadrul Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic vor fi organizate în sesiuni științifice, prezentări de caz și paneluri de discuții.

Organizator științific: Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab

Management eveniment: Sănătatea Press Group, expertul tău în comunicare pe domeniul medical.
Sursa: Sanatatea Press Group, 05-09-2017, Vizualizari 552
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK