Abordarea cauzala a bolilor autoimune. Protocoale terapeutice in lupusul eritematos, sclerodermie, artrita reumatoida, tiroidita Hashimoto s.a.

Data publicarii: 18-01-2018

Data: 17 Februarie 2018
Locatia: Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti
 
UMF Carol Davila Bucuresti  in colaborare cu SCM Events, Bucuresti si Spezialklinik Neukirchen, Germania  organizeaza  Simpozionul Medical “Abordarea cauzala a bolilor autoimune. Protocoale terapeutice in lupusul eritematos, sclerodermie, artrita reumatoida, tiroidita Hashimoto s.a.”, sambata 17 februarie 2018, orele 9:00 – 18:30.

Simpozionul va fi creditat cu puncte de Educatie Medicala Continua/ EFC de catre Colegiul Medicilor din Romania si Colegiul Farmacistilor si se adreseaza tuturor specialistilor in domeniul sanatatii implicati in promovarea unui stil de viata benefic si sanatos.

Accesul la simpozion se face in baza completarii formularului de inregistrare online la adresa: http://scmevents.net/inscriere/, in limita locurilor disponibile.


Taxa participare: 200 RON.

Pentru detalii despre simpozion si inregistrare:  medicina@scmevents.net, tel: 0757.205.791, http://scmevents.net/inscriere/.


Va asteptam cu drag,


SCM Events

www.scmevents.net
Sursa: SCM Events, 18-01-2018, Vizualizari 890
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK