Abordarea holistica a pacientului în cadrul cabinetului Acupunctura Provital prin prisma artelor metafizice chineze

Anunț publicat de: Vasiloiu Simina Codruta - Cabinet medical de Acupunctura
Locație: Cluj-Napoca (Cluj)
Telefon: 0758035588
Data: 13-02-2018
Prezentarea la cabinet se face prin intermediul unei programări prealabile. De obicei, aceasta este telefonică și/sau, prin e-mail.

Prima întâlnire se adresează discuției cu pacientul, în vederea stabilirii problemelor medicale prezentate. Evaluarea este de asemenea și emoțională, constituțională, vizând și încadrarea predispozițiilor organismului pentru dezechilibre funcționale.

După stabilirea diagnosticului medical din punctul de vedere al medicinei chineze, se evaluează frecvența și durata de tratament, care de obicei este de 3 ședințe/ săptămână. În general, se efectuează o serie de 10 ședințe, cu reevaluare clinică ulterioară, după ultima ședință de acupunctură.

În afara tratamentului de acupunctură sistemică și auriculoterapie, pacienții pot beneficia de efectele deosebite ale fitoterapiei chineze. Cabinetul nostru se află în colaborare cu una dintre cele mai respectate și renumite fabrici din China, aparținând unei familii de doctori cu tradiție în fitoterapia chineză.

TRIMITE UN MESAJ CATRE VASILOIU SIMINA CODRUTA - CABINET MEDICAL DE ACUPUNCTURA:

 

Numele dvs:*

Telefon:*

Email:*

Titlu mesaj:*

Continut mesaj:*

 

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK