Al 16-lea Congres Internațional al Academiei Internaţionale de Parodontologie - IAP 2017

Data publicarii: 03-02-2017

Perioada: 27-29 aprilie 2017
Locația: Brașov

Dragi colegi!

Suntem onorați să vă invităm la ediţia a XVI-a a Congresului Internațional al Academiei Internaționale de Parodontologie (IAP) care se va organiza pentru prima oară în România. Evenimentul va avea loc în orașul Braşov în perioada 27-29 aprilie, 2017.

Academia Internațională de Parodontologie (International Academy of Periodontology IAP) a fost fondată în 1985 pentru a promova pe plan mondial știința și pentru a disemina informații legate de parodontodologie. Prin activitatea lor, IAP are ca scop crearea și consolidarea unor cooperări internaționale cu societăţi științifice naționale și internaționale; de asemenea, academia urmărește reprezentarea adecvată a parodontologiei în domeniul medical, precum și crearea și coordonarea unor programe educaționale de perfecționare a studenților și rezidenților în țări cu resurse limitate. IAP susține schimburi internaționale și comunicări între diferite națiuni pentru promovarea globală a sănătății parodontale. Prin intermediul publicațiilor și al întâlnirilor educaționale, se urmărește ca teoria și practica parodontală să fie diseminate.

Bienal, IAP organizează un congres cu participare internațională. În 2017, pentru prima oară, acest congres va avea loc în România, oferind un program cu lectori cu largă afirmare și recunoaștere internațională. Prezentări de vârf orientate spre aspectele etiologiei, diagnosticului, biologiei, histologiei, microbiologiei orale și ale terapiei bolilor parodontale vor oferi participanților concepte de tratament predictibile, bazate pe dovezi pentru managementul unor patologii parodontale și peri-implantare.

Congresul include de asemenea, două ateliere de lucru și un simpozion precongres planificate în data de 27 aprilie 2017. Atelierele conțin o parte teoretică și exerciții practice cuprinzând tehnici chirurgicale inovative în domeniile terapiei chirurgicale regenerative și plastic-estetice. Simpozionul va prezenta concepte actuale în domeniul orto-paro.

În cadrul congresului, participanții vor avea ocazia să prezinte sub forma unui poster, rezultatele unor cercetări finalizate sau aflate în derulare în domeniul parodontologiei și al implantologiei.

Centrul de congres, Hotelul Kronwell este situat în oraşul Brașov, înconjurat de Munții Carpați care străjuiesc sud-estul Transilvaniei. Brașovul și împrejurimile lui, cu influențe germane și austro-ungare, creează o atmosferă încântătoare și atractivă prin numeroasele obiective turistice, istorice și geografice.

Acest eveniment este creditat EACCME cu nu mai puțin de 18 Credite Europene EMC (ECMEC). Pentru înscriere și detalii accesați link-ul: www.atemedical.ro


Așteptăm cu plăcere să vă primim în minunatul oraș Braşov!

Sursa: PALOMA TOURS, 03-02-2017, Vizualizari 253
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK