Al 3-lea Congres al Societății Sudest Europene de Neurochirurgie. Al 43-lea Congres Național al Societății Române de Neurochirurgie. Al 22-lea Curs Francez de Neurochirurgie

Data publicarii: 03-05-2017

Perioada de desfășurare: 13-16 septembrie 2017
Locație: Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca
Președinte Congres: Prof. Dr. Ioan-Ștefan Florian, Prof. Dr. Krešimir Rotim, Prof. Dr. Lukas Rasulic
Adresabilitate: medici neurochirurgi, medici neurologie, medici anestezisti, asistenti medicali
Contact: seens2017@medevents.ro
Site: http://medevents.ro/seens2017/

Societatea Sud-Est Europeană de Neurochirurgie are realizări pe care le împărtășește cu mândrie, încă de la începuturile sale și anume din 2012. Printre realizări se pot aminti rezultatele obținute în furnizarea tratamentului neurochirurgical, cercetare și dezvoltare în Europa de sud-est prin promovarea schimbului de experiență și cooperare în rândul neurochirurgilor din regiune.

Evenimentul din acest an include o serie de simpozioane, workshop-uri și cursuri Hands On organizate în cooperare cu instituții eminente din 8 țări din sud-estul Europei.

Înscrierea pentru acest eveniment se poate face la adresa: http://medevents.ro/seens2017/registration
Sursa: MEDevents, 03-05-2017, Vizualizari 1081
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK