Al 37-lea Congresul Naţional de Gastroenterologie Hepatologie şi Endoscopie Digestivă

Data publicarii: 02-02-2017

Perioada: 22-24 Iunie 2017

Locația: Teatrul Național București

 

Dragi colegi,

În numele Comitetului de Organizare ne revine o desebită plăcere de a vă invita la cel de-al 37-lea Congres Naţional de Gastroenterologie Hepatologie şi Endoscopie Digestivă organizat de Societatea Română de Gastroenetrologie, Hepatologie şi Endoscopie Digestivă, care se va desfăşura la Teatrul Naţional Bucureşti în perioada 22-24 Iunie 2017.

 

Prezenţa lectorilor de peste hotare precum şi a dumneavoastră ne onorează şi garantează succesul congresului.

Obiectivul congresului este de a aduce în mod real, cele mai noi cuceriri ale practicii medicale în spaţiul concretului.

Conturăm programul ştiinţific, mesele rotunde care să suscite interes, prezentări știinţifice ale tinerilor cercetători, cursuri internaţionale de hepatologie, gastroenterologie, endoscopie, nutritive şi curs interactiv de ecografie a aparatului digestiv.

 

În cadrul congresului se vor desfășura: cursuri, work-shop-uri, comunicări orale, postere. Acestea din urmă vor fi premiate substanţial în acest an de către SRGH, SRED precum şi premii speciale oferite pentru cele mai bune lucrări despre Anemia feriprivă în patologia digestivă.

Abstractele urmează a fi publicate în revista JGLD.

 

Vă reamintim că limba oficială a Congresului este limba română, dar că pentru o participare cât mai activă a invitaţilor străini TOATE diapozitivele vor trebui alcătuite în limba engleză.

 

Vă invităm pe toţi să vă înscrieţi la Congresul de la Bucureşti şi vă precizăm că taxele de participare vor fi consistent mai mici pentru membrii SRGH care au plătită cotizaţia pe 2017.

 

Congresul va fi creditat cu credite EMC!

 

Vă aşteptăm cu drag la un eveniment ştiinţific de calitate!

În numele Comitetului de Organizare,

Prof. Cristian Gheorghe Prof.Mircea Diculescu Prof. Liana Gheorghe

 

Pentru mai multe detalii și înscriere, accesați: www.congres-gastro.ro sau trimiteți un email la adresa inscrieri@congres-gastro.ro.

 

Organizator

Emma Travel

Telefon: 0724 056 526

E-mail: info@congres-gastro.ro

Sursa: Emma Travel, 02-02-2017, Vizualizari 840
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK