Psihoterapie pentru Anxietate, Depresie, Atacuri de Panica, Fobii, Obsesii, Tulburari Psihice, Dezechilibre Emotionale, Dependente. Consiliere psihologica pentru Familie si Cuplu. Optimizare, si Dezvoltare personala.
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihologie Psihologie Constanta

TARIFUL UNEI SEDINTE

TARIFUL UNEI SEDINTE
Autor: MARIA STEFANIA BOLDEA. Psihoterapeut. Life coach

Un om poate avea totul, neavand nimic.
Ce ar folosi unui om sa castige toata lumea daca isi pierde sufletul ? Daca si-a pierdut bucuria, pacea si echilibrul interior ?
Si ce ar da un om in schimb pentru sufletul lui ?
Crezi ca santatea si educatia costa mult ? Atunci fii atent cat costa ignoranta si nefericirea, si vezi daca merita sa investesti in sanatatea ta. Fa azi o alegere buna. Sta in puterea ta.
”In majoritatea situatiilor, pacientul psihiatrului este acea persoana care nu a venit la timp la psiholog sau care nu a facut ceea ce i-a recomandat psihologul!”
Ion Duvac
" Investitia IN CUNOASTERE are cea mai mare dobanda !" Benjamin Franklin

 

Tarife:

Maria Boldea - Psiholog, Psihoterapeut 

O sedinta dureaza 50 de minute si costa 270 lei.

Tel. 0726 227 085

Dan Boldea - Consilier Programare Neuro - Lingvistica

O sedinta dureaza 50 de minute si costa 170 lei.

Tel. 0721 205 741

Puteti suna pentru programare in fiecare zi de Luni - Sambata, incepand cu orele 9.00 - 20:00


Cabinetul iti ofera si posibilitatea de a participa la evenimente GRATUITE, pe diverse teme de interes general: de psihologie, psihoterapie crestina, psihogenealogie, tabere la munte, ateliere de dezvoltare personala si spirituala!

Daca esti interesat de aceasta oferta, trimite un sms la unul dintre nr. de telefon afisate mai sus si cere sa fii anuntat de urmatoarea activitate de acest gen.


Banii se pot cheltui, chiar pierde, insa averea mintii va ramane intodeauna neatinsa ! Investeste in tine, investeste in mintea ta. Este singura investitie suta la suta sigura, care iti va aduce foloase pe tot parcursul vietii tale, atat tie cat si celor pe care ii iubesti, familiei tale !
Cand ai nevoie de alte produse, poti alege ceva mai putin calitativ, dar cand e vorba de sanatatea ta, de sanatatea mintii si sufletului tau, nu-ti poti permite decat excelenta. Atunci alegi cu intelepciune si alegi ce este cel mai bun !
Cata valoare iti acorzi tu, atat iti vor acorda si ceilalti. Nu te astepta ca ceilalti sa te pretuiasca mai mult decat o faci tu insuti.

Prin alegerile tale, tu singur iti hotarasti valoarea !
Oamenii se descurajeaza adeseori pentru ca au incercat tot felul de lucruri si nu le-a reusit nimic. Daca recunosti acest lucru deschis ai sansa sa depasesti blocajul.

Poti invata sa faci lucrurile diferit, indifferent de cate esecuri ai avut pana acum.

Esti atat de aproape de o schimbare radicala si semnificativa in viata ta in masura in care iti dai voie sa pornesti intr-o directie noua.
In primul rand fii foarte atent la ce ti se intampla si la ce ai nevoie mai exact. Cineva spunea “ viata este perspectiva pe care o ai asupra lucrurilor in acest moment”.

Schimbati-ti perspectiva si iti vei schimba viata.
Se spune ca a fost un barbat care se plangea incontinuu ca oriunde mergea peste tot era intuneric. Totul s-a schimbat in ziua in care si-a pierdut echilibrul si a cazut, cazand i-au cazut si ochelarii de la ochi. Si, o, Doamne, era lumina ! Mai inainte purta ochelari negrii fara sa stie. Cati dintre noi purtam fara sa stim ochelari negri ai ignorantei ?

Uneori este nevoie de o criza pentru a descoperi asta.
Daca descoperi ceva care nu merge bine cu tine, comporta-te asa cum va faci atunci cand se aprinde un bec rosu in bordul masinii, indicand ca undeva exista o problema, o defectiune. Opreste-te, fa investigatii atente si vezi care este problema si ce se poate face. Daca nu poti face tu reparatia, atunci gaseste pe cineva competent, experimentat, bine pregatit, care te poate ajuta.

Orice ai face, nu pierde vremea cu vaicareli de genul: “saracul de mine !”.
Nu este nevoie sa dai vina pe nimeni. Fii multumit ca ai primit in cele din urma semnalul ca se afla undeva o defectiune, indifferent care ar fi acest semnal. Poate ca nu este un semnal foarte placut, dar cu siguranta este un semnal cinstit si adevarat in legatura cu care se poate face ceva ! Dupa ce a fost descoperita defectiunea poate fi reparata ! Veste buna ! Deci nu mai astepta !
Pune-ti singur intrebarile:
Ce am facut pana acum pentru a-mi rezolva aceste probleme ? A functionat ? Daca raspunsul este: Nu. De cat timp mai ai nevoie pana sa te hotarasti sa faci ceva diferit ?
Crezi ca este intelept sa faci aceleasi lucruri si sa astepti sa se intample ceva diferit ?
Cat de repede te faci bine, hotarasti tu !
Atitudini ca rigiditatea mentala, fixatia pe anumite structuri cognitive negative, inchiderea in sine, atitudine defensiva, inconsegventa, dorinta de abandon cand lucrurile nu merg bine intr-un timp foarte scurt, negarea realitatii interioare si exterioare, amaraciunea etc, sunt atitudini care incetinesc procesul terapeutic.
Un proces terapeutic dureaza mai multe sedinte, aproximativ 10 sedinte, mai mult sau mai putin, in functie de istoricul persoanei in cauza, de profunzimea si gravitatea problemei, de durata ei in timp, de flexibilitatea cognitiva si emotionala, de deschiderea si cooperarea persoanei care solicita ajutorul.
O tulburare psihico - emotionala nu se poate vindeca printr-o sedinta sau doua,deoarece procesul de restructurare al emotiilor vatamate si al modului de gandire disfunctional este un proces care se realizeaza in timp, niciodata in graba sau instantaneu.


IMPORTANT: Cabinetul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod 1CT1109 - Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie, functioneaza la adresa: Str. Nicolae Grigorescu. nr. 87. Constanta si detine toate aprobarile necesare pentru functionare conform cu legile in vigoare.
TU POTI TOTUL SI SINGUR. AICI TI SE ARATA DOAR CALEA SIGURA SI CEA MAI BUNA !
Daca doresti sa faci o programare la Cabinetul Psihologic:
Maria Stefania Boldea
Psiholog. Psihoterapeut
Tel: 0726 227 085
WEBSITE: www.PsihologConstanta.ro


Iti multumesc si astept cu drag sa ne cunoastem, si sa lucram impreuna.
Daca nu va pot raspunde cand ma suni, inseamna ca ma aflu intr-o sedinta, si te voi cotacta eu negresit, de indata ce sedinta va lua sfarsit. Multumesc pentru rabdarea si intelegerea ta.


FOARTE IMPORTANT !!
Timpul meu este pretios. Tratez fiecare programare cu seriozitate maxima. Avand in vedere ca sunt si alti clienti, iar o consultatie dureaza 50, esti rugat, cand iti faci o programare sa O SI ONOREZI !!

Daca nu poti veni, te rog sa anunti cu 24 de ore inainte, sau cat mai din timp, pentru a reusi, pe cat posibil sa imi rearanjez programul.
Daca iti faci o programare si nu vii, si nici nu anunti in timp util, timpul pus deoparte pentru tine nu mai poate fi folosit pentru o alta persoana, pentru ca programarile sunt deja facute.

De aceea te rog sa fii responsabil !

Respectand aproapele si dand dovada de Corectitudine si Bun Simt, te Respecti de fapt pe tine !
Starea de bine si sanatatea sunt optionale !

Daca inca nu esti hotarat sa fii bine, te rog, nu suna ! Lasa-i pe cei care stiu ce vor, sa sune. Decat sa ocupi timpul celor care ar vrea sa vina, si sa te razgandesti, mai bine nu suna ! Poti doar sa urmaresti pe altii care reusesc, si care au curajul sa faca ceva bun cu viata lor.