ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive

ALFA WASSERMANN este un mare grup farmaceutic, cu o inimă italiană și o perspectivă internațională. Fondată în 1948, deține o poziție proeminentă pe piața farmaceutică italiană.

 

Activitățile sale includ cercetarea, producerea si comercializarea de medicamente prescrise si produse de auto-medicatie. Sediul istoric al companiei se bazează în Bologna, în timp ce fabrica sa de producție modernă este situată în Alanno (Pescara). Divizia Internațională are sediul central in Milan. Grupul Alfa Wassermann a fost în măsură să genereze mai mult de 60% din cifra de afaceri din propriile sale produse. Acestea includ medicamente care sunt lideri în domeniul lor de piață, cum ar fi Normix® - Rifaximin-α, un compus utilizat pentru tratarea bolilor inflamatorii și infecțioase gastrointestinale, patentat de Alfa Wassermann. Alte specialități importante sunt Fluxum®, Vessel® și Dicloreum®.

 

Alfa Wassermann se extinde progresiv prezența în mai multe țări, în special în Europa. Până în prezent, există douăsprezece companii subsidiare din SUA, Olanda, China, Portugalia, Spania, Tunisia, Rusia, Polonia, România, Mexic și Franța. Cei din Spania, Portugalia și Franța sunt rezultatul achiziționând companii consolidate locale, cum ar fi: Bama-GEVE, Biosaúde și Laboratoarele IPRAD (acum cunoscut sub numele de Alfa Wassermann Pharma).

 

Alfa Wassermann a acceptat o provocare importantă, de a găsi soluții pentru a vindeca populatia in fiecare zi, crescând longevitatea și îmbunătățirea calității vieții.

 

Recomandări produse:

ALANERV® ALANERV®
Producător: Alfa Wassermann

Una dintre soluțiile cele mai performante pentru refacerea structurii și funcției nervilor lezați (în radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice) este ALANERV®, considerat cel mai...

Zir-Fos® Zir-Fos®
Producător: Alfa Wassermann

Zir-Fos® este cel mai performant produs de refacere a florei intestinale, datorită celor mai eficienţi ingredienţi activi descoperiţi până în prezent şi a compuşilor...