ROmedic Firme medicale Instrumente chirurgicale
DESPRE NOI

ALGAMED INDUSTRY SRL cu sediul in Ploiesti, judetul Prahova este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul aparaturii si a consumabilelor medicale,ceea ce presupune importul si distributia acestora.

Firma dispune de o gama larga de servicii oferite,printre care:
• Import si distributie de aparatura radiologica si piese de schimb ale acesteia
• Digitalizarea aparaturii radiologice analog prin upgradare
• Import si distributie de aparatura, dispozitive medicale si piese de schimb ale acestora;
• Import si distributie de accesorii si consumabile medicale necesare institutiilor din sistemul sanitar;
• servicii de mentenanta si service, atat pentru aparatura medicala distribuita de ALGAMED INDUSTRY,cat si pentru dispozitive medicale procurate de la alti furnizori.


IMPORT SI DISTRIBUTIE

Societatea ALGAMED INSUSTRY si-a construit o respectabila retea de furnizori din intreaga lume.
Portofoliul firmei este alcatuit din companii producatoare de echipamente medicale din Germania, China, Republica Ceha, Italia, Polonia si Spania.
Produsele oferite nu implica numai dispozitive medicale, ci de asemenea accesorii si piese de schimb pentru aparatura respectiva.

ALGAMED INDUSTRY comercializeaza numai produse de la furnizori certificati, ce au dovedit standarde de inalta calitate ,conforme cu Normele de reglementare europene.

Deasemenea Compania noastra dispune si de un birou in Germania, colaborand prin reprezentantii sai si executand lucrari de instalare echipamente medicale in tari din Europa si Africa.


SERVICII

ALGAMED INDUSTRY dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Activitatea firmei este structurata in doua departamente:departamentul comercial si departamentul tehnic,aflate in stransa legatura,ceea ce faciliteaza raspunsul prompt la cererile clientilor nostri.

Suntem un colectiv unit, aflat in permanenta interactiune, generator de idei constructive, care urmareste satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.
Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti, precum si datorita:
• Practicilor de negociere orientate spre satisfacerea clientului;
• Gasirea de facilitati financiare pentru serviciile oferite.

O garantie in plus a seriozitatii si a nivelului inalt de calificare de care beneficiati din partea firmei este faptul ca societatea ALGAMED INDUSTRY SRL a implementat si functioneaza in prezent sub managementul calitatii ISO 9001(2008) si ISO 13485(2004).CONSULTANTA

Industria globala a dispozitivelor medicale este in permanenta crestere.In fiecare an apar noi echipamente medicale si de aici si nevoia clientilor de informare.

Institutiile si sistemele de sanatate au nevoie de evaluarea dispozitivelor pentru eficientizarea costurilor,iar acest intreg proces poate fi indelungat si nu in ultimul rand costisitor.

!DAR NICIO GRIJA : aici intervenim NOI .

ALGAMED INDUSTRY este formata dintr-o echipa de experti cu vaste cunostinte si o bogata experienta in domeniul echipamentelor medicale.

Oferim consultanta in urmatoarele domenii:

- instalarea de dispozitive medicale si mobilier medical;
- demontarea si relocarea echipamentelor;
- asigurarea cerintelor legale;
- consiliere in procesul de achizitie pentru a va maximiza beneficiile.

Avantajele serviciilor noastre:

• Independenta - Suntem independenti si cooperam cu mai multi producatori si
distribuitori de echipamente medicale,prin urmare, va punem la dispozitie
o gama variata de produse.

• Economic - Asa cum spune si sloganul nostru la noi calitatea este accesibila.
Serviciul nostru este de incredere la costuri minime.

• Rapid - La scurt timp dupa analizarea cererii dumneavoastra veti fi contactat
in vederea prezentarii sugestiilor noastre pentru realizarea necesarului.VIZIUNEA NOASTRA

Scopul nostru este sa fim o societate care ofera produse si servicii de inalta calitate si care asigura,in acelasi timp, o functionabilitate de lunga durata pentru dispozitivele si echipamentele comercializate.

Ne dorim sa fim considerati un partener de incredere pentru companiile din industria medicala.Acest lucru intareste strategia noastra de satisfacere a clientului si asigura flexibilitate atunci cand vine vorba de indeplinirea cerintelor si nevoilor partenerilor nostri.


MISIUNEA ACTIVITATII NOASTRE

Imbunatatirea substantiala a calitatii serviciilor in domeniul sanatatii

Am reusit sa realizam aceasta cerinta, pe de o parte, prin intermediul serviciilor excelente prestate de Departamentul Tehnic-Service pentru intretinerea si repararea echipamentelor si sistemelor medicale din dotarea clientilor nostri si ,pe de de alta parte, prin importul si distributia de produse si consumabile medicale de calitate.

Facem diferenta

In spatele acestei afirmatii se afla Spiritul ALGAMED INDUSTRY, care a fost factorul decisiv pentru infiintarea companiei.
Scopul nostru este de a avea standarde de lucru care ies in evidenta fata de cele ale competitorilor nostri.
In aceasta declaratie se reflecta tot ceea ce ALGAMED INDUSTRY este si cu ce se ocupa.

Recomandări produse:

HARTIE MITSUBISHI K61 B HARTIE MITSUBISHI K61 B

HARTIE MITSUBISHI K61 B 38 RON FARA TVA

Electrozi ECG  Periferici PEDIATRICI - TIP CLESTE Electrozi ECG Periferici PEDIATRICI - TIP CLESTE

Caracteristici: Electrozi membre (PEDIATRICI)-Tip CLESTE,din plastic cu banda nichelata Cantitate: 4 buc/set

Hartie ECG Schiller AT1 90x90x400 Hartie ECG Schiller AT1 90x90x400

Hartie pentru ECG tip SCHILLER AT1 90x90x400 CARACTERISTICI: -Dimensiuni: 90mm x 90mm x 400 file; -Tip:blat; -Caroiaj:rosu.

ECOGRAF COLOR PORTABIL ECOGRAF COLOR PORTABIL

-Tehnologie doppler color -Filtru color -Monitor LED de 12 inch -Card memorie 8G -Acumulator inclus -Greutate 6,5KG (cu acumulator inclus) -Unghi de vizualizare de...

Preț: LA CERERE
Stetoscop TRAD - cap simplu Stetoscop TRAD - cap simplu

Stetoscop TRAD adulti - cu un singur capat CARACTERISTICI: -material: aluminiu; -material usor si rezistent; -rezultate exacte; -diametru diafragma pectorala: 40mm; -depozitare:...