Medical Discount: Produse medicale la pret redus

Aparat portabil cu ultrasunete si senzor PIR impotriva cainilor si pisicilor HK1 70565 raza 10m/ 120°

Pret: 128,98 ron
Produs publicat de:  AGAN TRUST -- BUCURESTI (Bucuresti), telefon: 0758101504
Aparat portabil cu ultrasunete si senzor PIR impotriva cainilor si pisicilor HK1 70565 raza 10m/ 120°

Dispozitivul portabil, pe baterii, este extrem de eficient pentru alungarea cainilor si pisicilor prezinta senzor de miscare, pe o raza de 10m cu un unghi de detectie de 120°, pentru detectarea si protectia maxima contra animalelor domestice in zonele in care acestea nu sunt dorite, ex: din gradina, cutii de nisip, iazuri sau in apropierea de masini/ barci. De acum nu veti mai fi deranjati de vizitele nedorite ale cainilor si pisicilor. Datorita circuitelor electronice moderne are un consum minim de energie. Aparatul emite ultrasunete de frecventa inalta la intervale de timp. Instalare si functionare: Nu necesita conexiuni, dispozitivul functioneaza pe baterii reincarcabile 3 x AAA Micro 850 mAh( incluse in pachet). Este posibil ca aparatul sa porneasca in modul pauza si apoi sa inceapa sa emita, nu exista nici o defectiune tehnica. Inainte de a pune aparatul in functiune este recomandat sa se incarce bateriile complet (cel putin 12 ore, chiar daca indicatorul luminos de incarcare este aprins continuu). Indicatorul de incarcare se aprinde rosu in timpul procesului de incarcare. Imediat ce bateriile sunt complet incarcate, indicatorul luminos este aprins continuu. Atunci cand procesul de incarcare este incheiat sau cablul USB este deconectat de la aparat indicatorul luminos se stinge si dispozitivul este pregatit pentru utilizarea mobila. Date tehnice: Alimentare: baterii reincarcabile 3 x AAA Micro 850 mAh( incluse in pachet) 5V prin USB Frecventa: 18-24 kHz Nivel de zgomot: 85dB Raza de detectare PIR: 10m Unghi de detectie: 120° Culoare: alb Greutate: 142gr Material: plastic Lungime: 125mm Latime: 76mm Inaltime: 52mm Alte informatii: Garantie persoane juridice: 12 luni Garantie persoane fizice: 24 luni Producator: Isotronic Model: HK1 70565 Cod produs: 510015 Disponibilitate: Pe stoc

Livrare : Prin curier rapid, 24h in toata tara Taxa de transport : 15 RON Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)
TRIMITE UN MESAJ CATRE AGAN TRUST:

 

Numele dvs:*

Telefon:*

Email:*

Localitatea dvs:*

Titlu mesaj:*

Continut mesaj:*

 

Nr. vizite 63
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK