ROmedic Firme medicale Echipamente endoscopice
Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in:

*Aparatura de laborator;
*Chimicale si reactivi;
*Sticlarie de laborator;
*Echipamente de protectie a muncii;
*Produse medicale si stomatologice;
*Pardoseli din cauciuc;
*Genti Profesionale;
*Si multe alte tipuri de produse.


Aparatura de laborator cuprinzand domenii si industrii vaste, cum ar fi: industria chimica si petrochimica, industria materialelor de constructii si energetica,industria alimentara, nucleara, agricultura si horticultura, medicale si farmaceutice, cercetare si educatie, protectia mediului.
Chimicale si reactivi (reactivii indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK).
Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlare stiintifica si sticlarie de laborator rodata.
Echipamente de protectie a muncii - Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.
Produse medicale si stomatologice - Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterlizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile.
Pardoseala din cauciuc natural sau sintetic de calitate. O gama diversa depardoseli din cauciuc pentru interior si exterior dintre care tipuri de pardoseli special proiectate.
Genti Profesionale ce pot fi folosite la transportul Aparaturii si Echipamentelor: Electrice si Mecanice, de Telecomunicatii si Radiolocatie, Mobile de Laborator, cat si pentru Scule si Instrumente, si nu numai.
Credem ca, doar produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.
Ne-am lansat pe piata in anul 2003 timp in care am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale si am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta de marirea ariei de acoperire si prin diversificarea domeniului de activitate.

Recomandări produse:

Detergent  NESPUMANT inodor, incolor, Performant D, 1 litru concentrat = 125 litri preparati Detergent NESPUMANT inodor, incolor, Performant D, 1 litru concentrat = 125 litri preparati

Curatarea, dezinfectarea si dezodorizarea instrumentarului din inox si a suprafetelor din sticla, portelan, gresie, faianta, tacamuri. Are efect dublu: dezinfecteaza si curate simultan. ...

Preț: la cerere
Rubar carja Rubar carja

Rubar carja

Preț: la cerere
 Pensa peritoneu Desjardin Pensa peritoneu Desjardin

Pensa peritoneu Desjardin

Preț: la cerere
 Cutit post mortem Virchow lungime lama 16,20,24cm Cutit post mortem Virchow lungime lama 16,20,24cm

Cutit post mortem Virchow lungime lama 16,20,24cm

Preț: la cerere
Sterilizator cu aer uscat 30 L Sterilizator cu aer uscat 30 L

Sterilizator cu aer uscat 30 l, dimensiuni externe: 450x450(h)x400 mm, dimensiuni camera sterilizare: 380x270(h)x300 mm, camera interioara din otel inoxidabil 18/10, termostat reglabil: 50°C...

Preț: la cerere