ROmedic Firme medicale Ingrijire si alimentatie copii
Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in:

*Aparatura de laborator;
*Chimicale si reactivi;
*Sticlarie de laborator;
*Echipamente de protectie a muncii;
*Produse medicale si stomatologice;
*Pardoseli din cauciuc;
*Genti Profesionale;
*Si multe alte tipuri de produse.


Aparatura de laborator cuprinzand domenii si industrii vaste, cum ar fi: industria chimica si petrochimica, industria materialelor de constructii si energetica,industria alimentara, nucleara, agricultura si horticultura, medicale si farmaceutice, cercetare si educatie, protectia mediului.
Chimicale si reactivi (reactivii indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK).
Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlare stiintifica si sticlarie de laborator rodata.
Echipamente de protectie a muncii - Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.
Produse medicale si stomatologice - Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterlizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile.
Pardoseala din cauciuc natural sau sintetic de calitate. O gama diversa depardoseli din cauciuc pentru interior si exterior dintre care tipuri de pardoseli special proiectate.
Genti Profesionale ce pot fi folosite la transportul Aparaturii si Echipamentelor: Electrice si Mecanice, de Telecomunicatii si Radiolocatie, Mobile de Laborator, cat si pentru Scule si Instrumente, si nu numai.
Credem ca, doar produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.
Ne-am lansat pe piata in anul 2003 timp in care am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale si am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta de marirea ariei de acoperire si prin diversificarea domeniului de activitate.

Recomandări produse:

LAME - din sticlă ultratransparentă, degresată, grosimea 1,05 mm, muchie in unghi de 90°C, dimensiune 76x26mm. 50buc/cutie LAME - din sticlă ultratransparentă, degresată, grosimea 1,05 mm, muchie in unghi de 90°C, dimensiune 76x26mm. 50buc/cutie

LAME - din sticlă ultratransparentă, degresată, grosimea 1,05 mm, muchie in unghi de 90°C, dimensiune 76x26mm. 50buc/cutie Producator Deltalab

Preț: la cerere
Balon cu fund rotund, cu slif NS, transparent. Capacitate 25 ml, slif NS 14/23. Balon cu fund rotund, cu slif NS, transparent. Capacitate 25 ml, slif NS 14/23.

Balon cu fund rotund, cu slif NS, transparent. Capacitate 25 ml, slif NS 14/23. Producator Lenz

Preț: la cerere
Ace Miller (Mani) Ace Miller (Mani)

Ace Miller (Mani)

Preț: la cerere
Bicicleta mini ptr exercitiu Bicicleta mini ptr exercitiu

Bicicleta mini ptr exercitiu

Preț: la cerere
Cartus pentru extractie MN 645, diametru interior X inaltime 34x150mm. Cartus pentru extractie MN 645, diametru interior X inaltime 34x150mm.

Cartus pentru extractie MN 645, diametru interior X inaltime 34x150mm. Folosite în extractoare Soxhlet sau extractoare automate. Folosite în cazul în care sunt necesaremai...

Preț: la cerere