ROmedic Firme medicale Mobilier medical
Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in:

*Aparatura de laborator;
*Chimicale si reactivi;
*Sticlarie de laborator;
*Echipamente de protectie a muncii;
*Produse medicale si stomatologice;
*Pardoseli din cauciuc;
*Genti Profesionale;
*Si multe alte tipuri de produse.


Aparatura de laborator cuprinzand domenii si industrii vaste, cum ar fi: industria chimica si petrochimica, industria materialelor de constructii si energetica,industria alimentara, nucleara, agricultura si horticultura, medicale si farmaceutice, cercetare si educatie, protectia mediului.
Chimicale si reactivi (reactivii indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK).
Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlare stiintifica si sticlarie de laborator rodata.
Echipamente de protectie a muncii - Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.
Produse medicale si stomatologice - Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterlizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile.
Pardoseala din cauciuc natural sau sintetic de calitate. O gama diversa depardoseli din cauciuc pentru interior si exterior dintre care tipuri de pardoseli special proiectate.
Genti Profesionale ce pot fi folosite la transportul Aparaturii si Echipamentelor: Electrice si Mecanice, de Telecomunicatii si Radiolocatie, Mobile de Laborator, cat si pentru Scule si Instrumente, si nu numai.
Credem ca, doar produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.
Ne-am lansat pe piata in anul 2003 timp in care am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale si am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta de marirea ariei de acoperire si prin diversificarea domeniului de activitate.

Recomandări produse:

TUB CU FUND ROTUND - din polipropilenă (PP), autoclavabile pana la 121°C.Rezistente la centrifugare până la 15.000 G.Capacitate 5ml, dimensiune 13 x 75 mm . TUB CU FUND ROTUND - din polipropilenă (PP), autoclavabile pana la 121°C.Rezistente la centrifugare până la 15.000 G.Capacitate 5ml, dimensiune 13 x 75 mm .

TUB CU FUND ROTUND - din polipropilenă (PP), autoclavabile pana la 121°C.Rezistente la centrifugare până la 15.000 G.Capacitate 5ml, dimensiune 13 x 75 mm...

Preț: la cerere
Balon cotat clasa A, insotit de certificat de conformitate emis de producator, cu slif NS si dop poly, gradatii albastre. Capacitate 100 ml Balon cotat clasa A, insotit de certificat de conformitate emis de producator, cu slif NS si dop poly, gradatii albastre. Capacitate 100 ml

Balon cotat clasa A, insotit de certificat de conformitate emis de producator, cu slif NS si dop poly, gradatii albastre. Capacitate 100 ml, slif...

Preț: la cerere
Tub UV Philips 8W – 9000 hG (de rezerva) Tub UV Philips 8W – 9000 hG (de rezerva)

Tub UV Philips 8W – 9000 hG (de rezerva) *

Preț: la cerere
Aparat detartraj Advence 800 Piezo Scaler Aparat detartraj Advence 800 Piezo Scaler

Aparat detartraj Advence 800 Piezo Scaler. • Aparat detartraj, delicat cu pacientul, nu creeaza discomfort • Varful piesei de mana nu se supraincalzeste...

Preț: la cerere
Creuzeta din portelan, DIN 12904, forma joasa, diametru superior 50 mm, inaltime 32 mm, capacitate 40 ml. Creuzeta din portelan, DIN 12904, forma joasa, diametru superior 50 mm, inaltime 32 mm, capacitate 40 ml.

Creuzeta din portelan, DIN 12904, forma joasa, diametru superior 50 mm, inaltime 32 mm, capacitate 40 ml. Producator Haldenwanger.

Preț: la cerere