ROmedic Firme medicale Aparatura medicala
Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in:

*Aparatura de laborator;
*Chimicale si reactivi;
*Sticlarie de laborator;
*Echipamente de protectie a muncii;
*Produse medicale si stomatologice;
*Pardoseli din cauciuc;
*Genti Profesionale;
*Si multe alte tipuri de produse.


Aparatura de laborator cuprinzand domenii si industrii vaste, cum ar fi: industria chimica si petrochimica, industria materialelor de constructii si energetica,industria alimentara, nucleara, agricultura si horticultura, medicale si farmaceutice, cercetare si educatie, protectia mediului.
Chimicale si reactivi (reactivii indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK).
Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlare stiintifica si sticlarie de laborator rodata.
Echipamente de protectie a muncii - Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.
Produse medicale si stomatologice - Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterlizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile.
Pardoseala din cauciuc natural sau sintetic de calitate. O gama diversa depardoseli din cauciuc pentru interior si exterior dintre care tipuri de pardoseli special proiectate.
Genti Profesionale ce pot fi folosite la transportul Aparaturii si Echipamentelor: Electrice si Mecanice, de Telecomunicatii si Radiolocatie, Mobile de Laborator, cat si pentru Scule si Instrumente, si nu numai.
Credem ca, doar produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.
Ne-am lansat pe piata in anul 2003 timp in care am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale si am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta de marirea ariei de acoperire si prin diversificarea domeniului de activitate.

Recomandări produse:

Mikrobac® Tissues - Pachet cu 80 servetele Mikrobac® Tissues - Pachet cu 80 servetele

Şerveţele impregnate cu soluţie de Mikrobac® forte, destinate dezinfecţiei mobilierului şi a echipamentelor medicale sensibile la alcool. Prezintã efect bactericid, fungicid si virucid in...

Preț: la cerere
 Cleste pansament gipsat Stille Cleste pansament gipsat Stille

Cleste pansament gipsat Stille

Preț: la cerere
Inaltator toaleta Contact plus Inaltator toaleta Contact plus

Inaltator toaleta Contact plus

Preț: la cerere
Monitor fetal - Parametrii miscarilor fetale: FHR,TOCO, AMF,FM Monitor fetal - Parametrii miscarilor fetale: FHR,TOCO, AMF,FM

Monitor fetal - Parametrii miscarilor fetale: FHR,TOCO, AMF,FM; Ecran LED; Imprimanta termica incoporata; Dimensiuni: 330x270x100 mm; Greutate: 3,5 kg; Dotare standard: Unitate principala; Sonda...

Preț: la cerere
Peroxid de hidrogen - 30%  H2O2 (Perhidrol®), reactiv calitate garantata pentru analiza Peroxid de hidrogen - 30% H2O2 (Perhidrol®), reactiv calitate garantata pentru analiza

Peroxid de hidrogen - 30% H2O2 (Perhidrol®), reactiv calitate garantata pentru analiza (stabilizat pentru depozitare la temperatura ridicata); ISO

Preț: la cerere