Articular STEM, remediu natural pentru articulații sănătoase

Autor: ROmedic

Articular STEM, remediu natural pentru articulații sănătoase
Advertorial oferit de Herbagetica

Articulațiile dureroase afectează persoane de toate vârstele, în special persoane de vârsta a treia.
Cele mai frecvente cauze ale durerilor articulare sunt: artrita (care are două forme: osteoartrita și poliartrita reumatoidă), bursita, guta, accidentările, infecția osului, suprasolicitarea, osteoporoza, rahitismul și bolile autoimune.

Durerile care se pot transforma într-un disconfort permanent, rigiditatea articulaţiilor, starea generală de slăbiciune sunt doar câteva din simptomele care pot afecta sarcinile cotidiene, persoanele cu astfel de afecţiuni ajungând chiar şi în pragul depresiei. Studiile demonstrează că frecvenţa bolilor articulare este în creştere, însă abordate corect acestea pot fi prevenite, tratate sau încetinite.

Adoptarea unui regim de viață echilibrat, care să includă și mișcare este esențial atât pentru densitatea osoasă și întărirea mușchilor, cât și pentru îmbunătățirea sistemului limfatic și implicit a sistemului imunitar.

Articular Stem de la Herbagetica este o formulă 100% naturală concepută pentru a reface ţesutul cartilaginos din articulaţii şi pentru a reduce durerile articulare. Această formulă are la bază extracte standardizate, care garantează procentul de substanță activă, susținând astfel efectele benefice superioare și rapiditatea de vindecare.

Produsul Articular Stem de la Herbagetica asociază Alga AFA - cel mai puternic stimulator vegetal de celule STEM cu Cartilajul de Rechin, extractul de Coajă de salcie, Spirulina și Chlorella. Aceste componente naturale prezintă puternice efecte antiinflamatoare, susțin flexibilitatea articulațiilor și diminuează durerea articulară.

Principii active Articular STEM

Cartilajul de Rechin, standardizat cu 4% condroitină, este o pulbere obţinută din ţesutul elastic şi foarte rezistent care alcătuieşte “structura de rezistenţă” a corpului rechinilor. Această pulbere este foarte bogată în condroitină şi glucozamină, două substanţe extrem de eficiente în diversele forme de reumatism degenerativ, ajutând la refacerea articulaţiilor şi redându-le mobilitatea. De asemenea, cartilajul de rechin conţine o cantitate crescută de Calciu şi Fosfor ceea ce îl face util în tratarea afecțiunilor sistemului osos. Printre beneficiile pe care le oferă cartilajul de rechin se numără stimularea proceselor de refacere a ţesutului conjunctiv, contribuind astfel la reducerea inflamaţiilor.

Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule Stem. Ajută la refacerea ţesutului de colagen din articulaţii, afectate de procesele degenerative specifice diverselor forme de artrită şi altor boli articulare. Celulele Stem au capacitatea de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferenţiate, putând să reînnoiască şi să refacă ţesuturi afectate. Există un singur loc în lume unde creşte în cantităţi suficiente şi cu proprietăţile terapeutice optime: lacul Klamath, SUA. După decenii de cercetări şi încercări, alga AFA nu a putut fi cultivată în alte locuri, apa acestui lac vulcanic conţinând minerale care ajută la creşterea şi dezvoltarea algei.

Alga AFA conţine 12 vitamine, 27 minerale naturale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. În plus, este bogată în complexul de vitamine B, fiind cea mai bogată sursă vegetală de vitamina B12 şi betacaroten. Alga AFA mai conţine şi bioflavonoizi, acid ribonucleic, enzime care previn îmbătrânirea, seleniu.

Alga AFA hrăneşte organismul în întregime la nivel celular şi este absorbită de organism în proporţie de 97% (comparativ cu vitaminele sintetice doar între 5%-25%).

Extractul de Salcie 20:1, ce garantează 25% salicină este cunoscut drept „aspirină naturală”. Acest ingredient are puternice efecte antiinflamatoare și antireumatismale, fiind de un real ajutor în cazuri de osteoporoză, reumatism sau luxații.

Chlorella, standardizată cu minim 50% proteine conţine o cantitate uriaşă de clorofilă şi are peste 20 de vitamine şi minerale (calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, vitamina C, B1, B2, B5, B6, B12, E şi K, biotină, inositol, acid folic). Chlorella are proprietăţi antiinflamatoare importante, fiind un bun adjuvant în inflamaţiile cronice şi acute.

Spirulina, standardizată cu minim 60% proteine, este o microalgă extrem de bogată în fier, betacaroten, vitamine, minerale și oligoelemente. Spirulina are capacitatea de a împiedica inflamarea şi degenerarea ţesuturilor cartilaginoase de la nivelul articulaţiilor, fiind astfel un real ajutor în cazul poliartritei reumatoide.

Mai multe informații privind utilizarea produsului Articular Stem de la Herbagetica pot fi aflate accesând site-ul companiei herbagetica.ro/articular-stem.html sau la numărul de telefon 0372.918.888.

Data actualizare: 16-03-2017 | creare: 16-03-2017 | Vizite: 717
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK