ROmedic Firme medicale Produse ingrijire corporala si infrumusetare

ASEA este o solutie salina  care contine molecule de semnalizare redox perfect stabilizate (asa incat sa aiba o durata de viata de cca 1 an in sticla nedeschisa si de 2 saptamani in sticla deschisa) si echilibrate, molecule despre care se stia pana de curand ca pot exista doar in celulele vii, sintetizate in proportie de 100% in mitocondriile din celulele nou-nascutului si a caror capacitate de sinteza scade proportional cu varsta.


Semnalizarea redox este o funcţie esentiala  pentru toata viaţa de pe planetă. Moleculele de semnalizare redox exista în fiecare celulă a corpului şi sunt vitale pentru functionarea sistemul imunitar,  a mecanismelor celulare de vindecare ca si pentru activarea tuturor antioxidantilor, mai ales a celor intracelulari. Ele sunt atât de esenţiale pentru viaţă, incat, fără ele, organismele vii ar muri în câteva secunde. După vârsta de 12 ani, celulele noastre sintetizeaza mai puţine molecule de semnalizare redox. Refacerea cantitatii si calitatii adecvate a moleculelor de semnalizare redox permite vindecarea celulelor sau inlocuirea tuturor celulelor disfunctionale cu celule sanatoase.


ASEA este SINGURA sursa existenta actulamente in lume care permite refacerea rapida a capitalului de molecule de semnalizare redox la nivel celular, fiind primul si unicul produs din lume care reproduce exact cantitatea si raportul dintre moleculele de semnalizare redox din celulele noului-nascut.


ASEA şi tehnologia lui de fabricare sunt protejate prin 31 de brevete inregistrate in SUA, printre care: 5.507.932, 5.674.537, 6.007.686 si 6.117.285.


Prezentari ale produslui ASEA veti gasiti, dand click pe urmatoarele linkuri:

Recomandări produse:

SUPLIMENTUL REDOX ASEA SUPLIMENTUL REDOX ASEA
Producător: ASEA

ASEA este o solutie salina  care contine molecule de semnalizare redox perfect stabilizate (asa incat sa aiba o durata de viata de cca 1 an...

Preț: 147 EUR set 4 sticle
RENU 28 RENU 28
Producător: ASEA

 RENU 28 ACCELEREAZA SEMNIFICATIV REINNOIREA CELULELOR CUTANATE   Renumitul laborator american de cercetari dermato-cosmetice Stephens & Associates a realizat un studiu pentru a cerceta...

Preț: 157 EUR set 4 tuburi