ASISTENTI MEDICALI ELVETIA

Aplică la acest job Job publicat de: AMG Jobs
Locație: Zurich, St. Gallen, Aargau, Th (Elveția)
Telefon: 0760.387.404
Data: 08-03-2018
URGENT!!! OPORTUNITATE ANGAJARE IN ELVETIA


Cautam asistenti medicali pentru a profesa in structuri sanitare din Elvetia (Zurich, St. Gallen, Aargau, Thurgau, Thun), se accepta si fara experienta (inclusiv promotia 2017)


Pentru cei care nu cunosc limba germana, la nivelul B2, putem pune la dispozitie cursuri de limba germana (online pe Skype) si ne putem ocupa de obtinerea recunoasterii profesionale si a permisului de munca.


NU SE PERCEP COMISIOANE DE MEDIERE!

Va oferim sprijin pentru obtinerea recunoasterii profesionale, cursuri intensive de limba germana, obtinerea permisului de munca.

Cerințe:

Experienta nu este obligatorie, insa constituie un avantaj pentru cei care au (mai ales in tari precum Italia, Germania, Austria, Franta, Belgia, etc.)Se ofera salariu cuprins intre 4000 CHF si 8000 CHF.
Ne putem ocupa noi sa va obtinem recunoasterea profesionala (pentru cei care inca nu o au) pentru toate cantoanele (inclusiv pentru cele in care se vorbeste limba franceza, sau italiana), de obtinerea permisului de munca si inclusiv va putem pune la dispozitie cursuri de limbi straine (germana, franceza, italiana) cu certificate lingvistice recunoscute in Elvetia.


Detalii pe www.amgjobs.eu sau la telefon 0760.387.404

Salariu:

4000 - 8000 chf

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK