AVC: Practica multidisciplinara curenta cu aplicatie pe regiunea de Sud-Est a Romaniei

Data publicarii: 13-03-2018

Data: 22 martie 2018
Locatia: Hotel IBIS, sala Prestige, Constanta

Tema celei de a doua conferinte stiintifice din programul AVC 360° - Calatoria Pacientului este "AVC: Practica multidisciplinara curenta cu aplicatie pe regiunea de Sud-Est a Romaniei".

Evenimentul se va desfasura la Hotel IBIS din Constanta in sala Prestige pe data de 22 martie, intre orele 13.00 si 19.00.

Intalnirea noastra isi propune sa reuneasca profesionistii care sunt implicati in managementul pacientului cu accident vascular cerebral si sa fie un dialog intre participantii la eveniment si speakerii conferintei, dialog care sa aprofundeze idei ca acelea legate de modalitatile de colaborare interdisciplinara in aceasta zona a tarii, particularitalile de interventie atat in faza acuta cat si in perioada de recuperare a pacientului, posibilitatile reale de a face profilaxia primara si secundara.

Credite CMR

Programul stiintific este creditat cu credite EMC.
Grupul tinta, specialitatile si gradele profesionale ale medicilor carora li se adreseaza evenimentul educational:
A. Specialitati: Medicina de familie, Medicina de urgenta, Medicina interna, ATI, Neurologie, Neurochirurgie, Medicina fizica si de reabilitare, Geriatrie, Interne, Psihiatrie, Medicina muncii, Cardiologie, Diabetologie, Imagistica, Medicina de laborator
B. Grad profesional: Medic Rezident, Medic Specialist, Medic Primar

Taxa de participare la eveniment

  • Pentru medicii pensionari si rezidenti taxa de participare este de 45 lei
  • Pentru medicii specialisti taxa de participare este de 70 lei
  • Pentru Fizioterapeuti si Kinetoterapeuti taxa de participare este de 45 lei

Taxa de participare include acces la sesiunile stiintifice, materialele conferintei, pauzele de cafea, diploma de participare cu puncte EMC.

Modalitate de plata

Plata se face in contul RO72 BUCU 1111 2159 4223 9RON, deschis la Alpha Bank, Sucursala Dorobanti, beneficiar ASOCIATIA ROMANA DE COMUNICARE IN SANATATE, CIF: 26485015, menţionand la detalii plata “Taxa de participare AVC 360 Conferinta Constanta” si numele intreg al titularului.

Plata se poate face si direct, in ziua desfasurarii conferintei, la secretariatul acesteia.

Inscriere

Inscrierea se poate face pana pe data de 20 martie 2018, inclusiv, completand formularul de inscriere (www.arcisedu.ro) sau pe adresa de e-mail info@arcisedu.ro. Plata se poate face in cont prin transfer bancar sau direct, in ziua desfasurarii conferintei, la secretariatul acesteia.
Sursa: FabricaDePR, 13-03-2018, Vizualizari 80
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK