Avi Compact estimează o creştere a afacerilor de 10 la sută, în 2017

Data publicarii: 06-10-2017

Compania estimează că va încheia anul 2017 cu o cifră de afaceri de aproximativ 7 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 10 la sută faţă de anul anterior, se arată într-un comunicat remis joi AGERPRES.

Potrivit comunicatului, la baza creşterii cifrei de afaceri stau revigorarea segmentului corporate, îndeosebi industrii precum farmaceutică sau alimentară, dar şi majorarea cererii pentru sisteme performante şi eficiente energetic, pe segmentul rezidenţial.

'În acest an, activitatea companiei pe segmentul corporate reprezintă aproximativ 65% din cifra de afaceri, în timp ce segmentul rezidenţial a contribuit cu 35%. Cifra de afaceri este realizată în proporţie de 40 la sută din distribuţia de echipamente, aproximativ 75 la sută dintre acestea fiind marca Daikin. Avi Compact este de 11 ani distribuitorul Daikin nr. 1 în România. Soluţiile integrate, pentru segmentul corporate, reprezintă 30% din cifra de afaceri, iar cele de service şi mentenanţă, 30 la sută', se menţionează în comunicat.

Creşterea segmentului rezidenţial s-a înregistrat, cu precădere, din zona de construcţii noi.

'Clienţii doresc un raport preţ-calitate bun, dar în acelaşi timp şi un produs de brand, eficient pe termen lung. De asemenea, 80% dintre echipamentele distribuite anul acesta pe segmentul rezidenţial au fost cumpărate împreună cu interfaţa wi-fi care permite controlarea aparatului de aer condiţionat de la distanţă', se mai spune în comunicat.

În perioada 2016 - 2017, Avi Compact a investit aproximativ 500.000 de euro în achiziţionarea unui spaţiu de 2.200 mp unde a fost amenajat un nou showroom Daikin, o hală de depozitare şi un centru de training.

În acest an, compania a obţinut şi recertificarea conform normelor europene pentru instalare, reparare, întreţinere şi service instalaţii climatizare şi a certificat încă 28 de salariaţi. La ora actuală, Avi Compact are peste 100 de angajaţi.
Sursa: Agerpres, 06-10-2017, Vizualizari 46
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK