Bistriţa-Năsăud: Spitalul de Urgenţă Judeţean are, oficial, un nou manager

Data publicarii: 11-10-2017

Spitalul de Urgenţă Judeţean Bistriţa are, începând de marţi, un nou manager, după ce singurul candidat pentru acest post, Gabriel Lazany, şi-a prezentat proiectul de management şi a fost evaluat.

Potrivit preşedintelui comisiei de organizare a concursului, Teofil Cioarbă, Lazany a primit nota 9,47.

Gabriel Lazany a deţinut, până la sfârşitul lunii iunie, funcţia de director administrativ al spitalului bistriţean. Având în vedere că postul de manager s-a vacantat în urma pensionării fostului director al spitalului, Mircea Gelu Buta, conducerea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, în subordinea căruia se află unitatea spitalicească, a dispus ca Lazany să preia interimar această funcţie, până la organizarea concursului.

Primul concurs a fost organizat în luna iunie, fiind depuse dosare de către doi candidaţi, printre care şi Lazany. Comisia de organizare a respins cele două candidaturi, pe motiv că nu îndeplineau o cerinţă din regulament, şi anume aceea de a deţine dovada absolvirii unui master sau a unui curs de perfecţionare în management sau management sanitar agreat de Ministerul Sănătăţii.

Al doilea concurs a fost anunţat în luna septembrie, singurul care s-a înscris fiind Gabriel Lazany. De data aceasta, comisia i-a acceptat candidatura, potrivit procesului verbal publicat în data de 26 septembrie pe site-ul Spitalului de Urgenţă Judeţean Bistriţa. Proba de susţinere şi evaluare a proiectului de management a fost programată pentru data de 10 octombrie.
Sursa: Agerpres, 11-10-2017, Vizualizari 45
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK