Bodog: În ultima lună au fost vaccinaţi 67.000 de copii; rata de refuz - 12%

Data publicarii: 11-08-2017

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat, miercuri, că în ultima lună au fost vaccinaţi 67.000 de copii, precizând că rata de refuz este de 12%.

"În ultima lună au fost vaccinaţi 67.000 de copii. În jur de 43.000 nu au fost găsiţi la domiciliu, asta pe de o parte datorită faptului că suntem în perioadă de vacanţă, pe de altă parte sunt mulţi copii care sunt plecaţi în străinătate, avem informaţii, dar ei vor fi căutaţi din nou. Şi avem o rată de refuz al vaccinării de 12%", a declarat Bodog, la începutul şedinţei de Guvern.

La rândul său, premierul Mihai Tudose a spus că ministrul Florian Bodog a înregistrat "progrese remarcabile" în ceea ce priveşte vaccinarea.
Sursa: Agerpres, 11-08-2017, Vizualizari 39
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK