Brew Yoga, o activitate care combină yoga şi berea, în atenţia autorităţilor thailandeze

Data publicarii: 03-05-2017

Autorităţile thailandeze au lansat o investigaţie privind Brew Yoga, o activitate care combină yoga şi berea, considerând că ar putea fi ilegală deoarece promovează consumul de alcool, au declarat surse ale Ministerului Sănătăţii citate de EFE.

"Brew Yoga poate fi comparat cu târgurile berii care se desfăşoară la Bangkok. Este un eveniment publicitar", au declarat sursele. "Nu este sănătos să bei alcool, prin urmare un asemenea eveniment nu poate promova sănătatea", au precizat sursele.

Ministerul Sănătăţii publicase în aprilie un comunicat, preluat de mass-media locale, în care îşi exprima îndoielile faţă evenimentul Brew Yoga desfăşurat cu o săptămână înainte în care se consumase bere de import într-un bar din Bangkok.

Autorităţile au cerut organizatorilor să respecte Legea de Control a Băuturilor Alcoolice din 2008, care prevede ca orice publicitate ce sprijină consumul de alcool constituie o infracţiune pasibilă cu până la un an de închisoare şi o amendă de maximum 500.000 de bat (14.500 de dolari).

Nipaporn Audrach, promotorea Brew Yoga, a declarat că nu a fost informată de autorităţi în legătură cu această anchetă, insistând că este vorba de un eveniment ce promovează sănătatea şi nu încurajează pe nimeni să se îmbete.

Brew Yoga îşi trage denumirea de la evenimentul BierYoga care a început la Berlin în 2015, când instructorii de yoga Emily şi Jhula au îmbinat două lucruri preferate - berea şi yoga - în scopul relaxării şi atingerii unui nou nivel al cunoaşterii a sinelui.

De atunci BierYoga s-a extins şi în alte oraşe ale lumii precum Melbourne, Sydney, Auckland şi Singapore.
Sursa: Agerpres, 03-05-2017, Vizualizari 55
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK