ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Cluj-Napoca

Medic privat cu rezultate extraordinare in tratarea afectiunilor in care medicina alopata nu a dat rezultate, trateaza urmatoarele afectiuni: terapia imunitatii, tratamentul hipo si hipertensiunii arteriale, profilaxia si prevenirea accidentelor vasculare, hipercolesterolemia, terapia reversibilitatii imbatranirii precoce si a celei normale, eliminarea impotentei, etc. Tel 0757696550.

 

Stabilirea diagnosticului ca urmare a simptomelor pot de cele mai multe ori stabili cu certitudine diagnosticul. Daca diagnosticul e gresit terapia aplicata nu va da rezultate. Simptomele pot fi pentru cat mai multa certitudine coroborate cu investigatiile de laborator.

 

Terapia medicala alternativa va fi efectuata pe cale orala si parenterala. Efectele medicamentelor din substante bioactive nu va permite nici o invazie patogena si va fortifica sistemul imunitar. In ceea ce priveste reversibilitatea imbatranirii normale sau precoce vom suplini producerea de superoxid dismutaza (SOD) care scade odata cu imbatranirea fiind inlocuita cu substante bioactive. Si nu in ultimul rand, este efectul nociv al unei alimentatii dificitare de continut sanatos. Terapiile se aplica prin indivizualizare.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!