Psihoterapie ONLINE Individuala/ de Cuplu / Hipnoza clinica, pentru: tratarea deprsiei,anxietatii,atacuri de panica,fobii,adictii,doliu,tratarea traumelor, blocajelor emotionale;problemelor de cuplu,recuperare medicala, tratarea durerii/bolilor ca si terapie complementara,cresterea performantei intelectuale/sportive;
ROmedic Cabinete medicale ONLINE Cabinete Psihoterapie Psihoterapie ONLINE

Sunt aspecte ale vietii tale care te nemultumesc si ai vrea sa le schimbi? Iata ce poti face!

Sunt aspecte ale vietii tale care te nemultumesc si ai vrea sa le schimbi? Iata ce poti face!
Autor: Marinela Croitoru, psihoterapeut

Ti se intampla sa gandesti ca ti-ai dori ca viata ta sa arate altfel? Ca job.ul pe care il ai nu ti se potriveste? Sau ca nu te regasesti cu nimic in colectivul in care lucrezi? Ti-ai dori sa fi promovat profesional mai mult, pana la varsta asta? Iti doresti sa fi realizat mai multe in viata? Ai vrea sa fi facut copii, sau mai multi copii, pana la varsta asta? Simti ca partenerul iti este strain/ nu te respecta/ nu te iubeste asa cum ti-ai dori? Sau chiar ca ti-ai dori o altfel de relatie de cuplu? Ti-ai dori ca viata ta sexuala sa fie altfel? Iti doresti un alt partener de cuplu? Ai vrea sa arati altfel, sa fii mai slaba, sau sa mai pui cateva kilograme pe tine? Iti doresti sa fi fost nefumatoare? Ai vrea sa fii mai ordonat, sau dimpotriva, mai detasat si mai relaxat? Iti doresti sa ai relatii cu parintii mai bune? Ti-ai dori sa nu mai fii atat de fricos/anxios? Iti doresti sa scapi de o anumita durere sau afectiune de natura psihogena ( creata si intretinuta de gandirea ta )? Ti-ai dori sa fii mai centrat pe tine ? etc,etc...

Este timpul sa te opresti, sa constientizezi ca iti doresti " altceva " si sa FACI ! Constientizarea este primul pas spre a face orice schimbare! Spre exemplu, ca sa slabesti, trebuie mai intai sa constientizezi ca iti doresti sa arati altfel, ....mai slab/a; ca sa te lasi definitiv de fumat, trebuie mai intai sa constientizezi ca iti doresti sa fii nefumator; pentru ca avem tendinta sa mergem foarte mult timp, tolerand si obisnuindu-ne cu un mod de viata nepotrivit si nesanatos, mergand pana la a ne convinge ca este normal asa; uneori chiar ne plantam eticheta ca nu putem fi altfel. De aceea spun ca primul pas, pentru a schimba orice aspect al vietii, este sa constientizam ca acel ceva nu este ceea ce ne dorim. Urmatorul pas este sa se stabileasca alternativa ideala a ceea ce se doreste a fi schimbat, fiind cat mai generosi in alegere !
Cu ajutorul psihoterapeutului vei descoperi ca poti face lucruri minunate pentru tine si ca ai toate resurse necesare de a-ti construi o viata autentica si sanatoasa. Viata pe care o ai acum este rodul muncii si eforturilor tale, munca pe care ai depus-o constant, si este o urmare a modului tau de a gandi despre tot ceea ce se intampla in viata. Asadar, daca vrei sa schimbi ceva in viata ta, va trebui sa schimbi mai intai modul tau de a gandi despre acel "ceva". Schimband gandirea despre acel "ceva", automat vei actiona diferit, comparativ cu modul in care actionai inainte, iar asta va duce, mai departe, la schimbarea acelui aspect nedorit al vietii.

Daca simti ca doresti sa faci o schimbare importanta in viata ta, te poti adresa unui psihoterapeut, care te poate intelege empatic, te poate sprijini si ghida intr-un mod profesionist, pe tot parcursul procesului de schimbare, intr-un mediu cald si primitor, unde te vei simti liber sa exprimi ceea ce simti, pentru ca nu esti judecat, si pentru ca in cabinetul psihoterapeutului vei simti ca nevoile tale sunt prioritare si ca "nimic" nu este ridicol sau imposibil.
Cu ajutorul psihoterapeutului vei descoperi ca orice schimbare in bine este posibila, ca ai toate resursele necesare, ca schimbarea este un proces natural, firesc si usor, si ca tot ceea ce ai lucrat cu psihoterapeutul, sunt lucruri pe care, oarecum, le stiai si tu dar nu le constientizai.

Cel care detine cheia vietii tale, plina de impliniri, de multumire si satisfactie, esti chiar Tu ! Psihoterapeutul te poate isoti pe acest drum doar pana vei deveni propriul tau ghid.

 

 
Programare