ROmedic Cabinete medicale Dobroești Cabinete Sexologie Sexologie Dobroești

Resursele noastre interioare

Autor: Anescu Cristina
Resursele noastre interioare sunt nebanuite.
Toti avem momente in viata cand ni se pare ca nimic nu mai are rost, ca lumea in jurul tau s-a naruit, ca nimanui nu-i pasa de tine si ca ai ajuns la capatul liniei. Nu te mai bucura nimic, prietenii ti se par fatarnici si interesati, grijile zilei de maine te impovareaza atat de mult incat ai vrea ca totul sa se sfarseasca.
Nu ai putere sa faci nimic. Nu dormi, nu mananci, sau mananci prea mult, nu vorbesti si desi pari apatic si lipsit de reactii din exterior, in interiorul tau tensiunea se acumuleaza. Esti ca un arc incordat peste masura, ascuns intr-un corp neputincios sa suporte atata presiune interioara.
Ai doua optiuni in acest moment: sa ramai asa, pana cand arcul interior se rupe intr-un fel sau altul, sau sa lupti, sa iti regasesti drumul spre echilibru.
Dupa cum am spus, resursele noastre interioare sunt nebanuite. Sunt lucruri pe care mintea noastra le-a invatat odata si le pastreaza nesterse in memorie. Mintea ta stie ce anume trebuie facut pentru ca tu sa functionezi din nou normal, pentru ca tie sa iti fie din nou bine.
Chiar daca uneori uitam aceste lucruri si nu putem gasi singuri calea catre resursele noastre interioare, accesul la aceste informatii poate fi facilitat prin hipnoza.
Iti vei aminti astfel de copilul din tine care a invatat sa faca primii pasi, sa rosteasca primele cuvinte, sa scrie primele litere – lucruri pe care acum le faci in mod natural, inconstient.
Vvei descoperi lucruri uimitoare pe care mintea ta stie sa le faca si iti vei reaminti ce anume trebuie sa faci ca sa-ti fie bine. Pentru ca asa cum ai stiut sa inveti sa mergi, sa vorbesti, sa scrii, ai resursele necesare ca sa poti din nou sa funtionezi normal, sa te bucuri, sa traiesti.
 
Programare