Cabinete medicale

Selectați specialitatea / domeniul medical:
Înscrie un cabinet / clinica
Reprezentați un cabinet medical sau o clinică medicală , medic sau alta persoană ce furnizează servicii în domeniul medical? Creați un cont pe Indexul medical ROmedic pentru a fi listat aici.
Vă invităm să vă creați cont
Advetoriale - noutăți în servicii medicale
De ce aveți nevoie de tratamente dentare efectuate la microscop? De ce aveți nevoie de tratamente dentare efectuate la microscop?

In stomatologie există o specialitate numită endodonție, care se ocupă cu tratarea afecțiunilor din interiorul dintelui. Această specialitate a medicinii dentare diagnostichează, tratează și previne patologia pulpară. La clinica Dental One, tratamentele endodontice realizate de Dr. Razvan Paraschiv se fac cu ajutorul microscopului endodon

Conduita psiho-afectivă în stomatologie Conduita psiho-afectivă în stomatologie

Aplicarea psihologiei in medicina dentară presupune o interferență a numeroase ramuri ale acesteia, cele mai importante fiind psihologia generală, psihologia medicală și psihologia socială. Una dintre dificultățile medicului stomatolog în înțelegerea comportamentului uman este psihodiagnosticul. Acesta reprezintă un act de re

Listă advertoriale
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK