Cabinete medicale

Selectați specialitatea / domeniul medical:
Înscrie un cabinet / clinica
Reprezentați un cabinet medical sau o clinică medicală , medic sau alta persoană ce furnizează servicii în domeniul medical? Creați un cont pe Indexul medical ROmedic pentru a fi listat aici.
Vă invităm să vă creați cont
Advetoriale - noutăți în servicii medicale
Ce se intampla in cadrul sedintelor de terapie psihologica? Un articol sincer si transparent! Ce se intampla in cadrul sedintelor de terapie psihologica? Un articol sincer si transparent!

Imi place sa scriu articole pentru a aduce oamenilor imaginea din cabinet chiar in fata lor, cand stau si se informeaza (asa cum facem toti cand avem de luat o decizie importanta, care ne poate schimba viata). Articolul acesta este pentru tine, cel ce doresti o noua perspectiva a vietii tale, sa descoperi noi resurse insa nu stii exact ce fel de sp

Tratamentul cuperozei cu Dr. Kleanthous Tratamentul cuperozei cu Dr. Kleanthous

[P] Cuperoza este una dintre cele mai frecvente afecțiuni cronice ale pielii iar tratamentul Dr. Kleanthous împotriva acesteia presupune ameliorarea semnificativă a aspectului tenului înroșit.

Terapia de cuplu Terapia de cuplu

Vreau să vă vorbesc astăzi despre terapia de cuplu, despre mentalități și despre cum putem menține armonia între parteneri.Cât e confortabil este să abordăm această temă în cabinetul de consiliere psihologică? Unul din aspectele cele mai evidente este faptul că mentalitățile se schimbă, însă cât de uș

Listă advertoriale
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK