ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Indiferent cât de absurd ar părea, oamenii ar face orice pentru a evita să stea faţă în faţă cu propriul lor suflet.”

 

Vino să descoperi curajul de a o lua de la capăt sau de a schimba ceva în viața ta! Vino să înveți să ai încredere în tine și să te apreciezi! Vino să înveți să vezi frumosul din jurul tău, să te descoperi! Vino să descoperi echilibrul interior și bucuria de a trăi!

 

Numele meu este Ancuța Cazan, sunt psiholog clinician,psihoterapeut cu formare in psihoterapie pozitiva, consilier atestat pentru persoane LGBT, consultant in terapie sistemică de cuplu, familie sau copii, consilier pentru persoanele ce dezvolta tipuri diverse de adictii ,am participat la trainninguri si formari internationale pentru depistarea precoce a autismului.

Sunt aici să te ascult fără să te judec, să te ajut să înțelegi ce se întâmplă cu tine, să te ajut să găsești răspunsurile la întrebările care te macină și care îți afectează orice aspect al vieții!

 

La Cabinetul Individual de Psihologie Cazan Ancuța beneficiezi de servicii de psihologie și psihoterapie la cele mai avantajoase tarife .

 

Tensiunea, fobiile, conflictele de orice natură, teama, nehotărârea, anxietatea, stresul, tulburările de comportament, de somn sau de alimentație, iritabilitatea, sensibilitatea exagerată, stima de sine scăzută, traumele, neliniștile...toate vor deveni de domeniul trecutului. Trebuie doar să conștientizezi necesitatea ajutorului specializat și problema cu care te confrunți și să îndrăznești să soliciți ajutor. Este primul pas spre vindecare și spre viața pe care o meriți!

 

Răspunsurile și rezolvarea sunt la tine, eu te voi ajuta doar să faci lumină în gândurile tale și să găsim împreună soluțiile la problemele cu care te confrunți!

 

Esti întâmpinat cu căldură, cu prietenie și cu zâmbetul pe buze pentru că vreau să transmit tuturor pacienților care trec pragul liniște sufletească și echilibru. Vei găsi nu doar un psiholog, ci un prieten de încredere, un prieten care are pregătirea profesională care să te ajute să îți vindeci sufletul și să trăiești viața pe care o visezi și pe care o meriți.

 

Vei învăța să renunți și să scapi de temeri, să îți gestionezi trăirile, emoțiile și comportamentul, să scapi de gândurile distructive, să comunici mai bine și mai eficient. Trebuie doar să conștientizezi, să vrei ajutorul și să acționezi!

 

Învață să trăiești în armonie cu tine și cu toți cei care te înconjoară!

„Nimeni nu poate convinge pe altul sa se schimbe. Fiecare dintre noi sta de paza la o usa a transformarii – care nu poate fi deschisa decat pe dinauntru. Nu putem deschide usa altuia nici prin argumente rationale, nici prin seductie sentimentala.” Marilyn Ferguson

 

Te aștept cu drag!

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

07-05-2018
Lucia, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un terapeut extraordinar! Recomand cu incredere avand in vedere profesionalismul, rabdarea si lipsa de prejudecati.

12-01-2018
Mara, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Nu este usor sa te deschizi unui apropiat, dar mai ales unui necunoscut. Cu Anca a fost chimie din prima clipa, am comunicat atat de bine, deschis si fara retineri, mi-a inteles trairile si fiecare discutia m-a ajutat sa depasesc momentele mele de slabiciune. Recomand cu drag acest om cald si empatic, sunt sigura ca veti gasi impreuna solutia pentru probleme dvs. Multumesc pentru tot, Anca. Te imbratisez!

11-01-2018
Rodica, 28 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un terapeut extraordinar, un om cu un suflet deosebit! Datorita sedintelor de terapie am reusit sa ne salvam casnicia si sa stim sa gestionam situatiile de criza ulterioare. Multumim si o recomandam cu toata increderea!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!