ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Sexologie Sexologie Cluj-Napoca

Centrul de psihologie Mental-Training Cluj, Psihologi: Marius Pentilie si Lavinia Holhoșdin, acreditati de Colegiul Psihologilor din Romania pentru psihologie clinica, psihoterapie si consiliere cognitiv-comportamentala. Sedintele se desfasoara cu profesionalism intr-un spatiu care respecta toate rigorile comisie de specialitate si sunt folosite cele mai noi proceduri. Fiind situat intr-o zona centrala din Cluj Napoca, este si foarte accesibil.


Ca psihologi, consideram ca este foarte important sa oferi psihoterapie de cea mai inalta calitate care sa se bazeze pe cercetari stiintifice. In terapie putem aborda probleme dintre cele mai diverse, pentru a gasi solutii eficiente si de lunga durata. Iar pentru a obtine rezultate cat mai mari intr-un timp cat mai scurt vom folosi tehnicile psihoterapiei cognitiv-comportamentale. Aceasta presupune oferirea unei noi perspective asupra lucrurilor, modificand gandurile care dauneaza unei bune functionari, si in acelasi timp inlaturarea comportamentelor nedorite inlocuindu-le cu noi comportamente dezirabile.


Experienta noastra include psihoterapia individuala (cu adulti si adolescenti) si de cuplu. De-a lungul timpului am ajutat persoane care se confruntau cu dependenta de jocurile de noroc, depresie, atacuri de panica, ingrijorari, anxietate, ticuri, tulburari sexuale, tulburari alimentare, adolescenti cu probleme, cupluri cu dificultati sau oameni care au vrut sa faca o schimbare pozitiva in viata lor.


In general, pentru a ajunge sa cerem ajutor este nevoie in principal de curaj. Curaj pentru a accepta ca exista o problema si, totodata, curaj sa recunosti ca nu ii faci faţă singur.


Societatea contemporana ne pune in fata unor conflicte pe care uneori nu le putem gestiona singuri si trebuie sa apelam la ajutor specializat. De aceea ne propunem ca atat in psihoterapie, dezvoltare personala cat si in consiliere sa atingem scopurile pe care le stabilim impreuna, utilizand atat intreaga noastra experienta, pregatire si paleta de tehnici psihologice pe care le stapananim dar si resursele personale pe care le detii astfel incat, in final, situatiile problematice sa fie rezolvate.


Va fi foarte important sa stabilim impreuna, inca de la inceput, care sunt problemele si care sunt prioritatile, ce doresti sa imbunatatesti in viata ta, ce te-ar ajuta sa te simtit mult mai bine imediat, dar si ordinea in care vom incerca sa rezolvam aceste situatii problematice.


Confidentialitatea celor discutate este asigurata atat de codul de etica al Colegiului Psihologilor din Romania, autoritatea care elibereaza atestatul de libera practica si care asigura buna practica a profesiei dar si de Legislatia Romaniei.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!