CENTRUL MEDICAL NEUROPAIN

BUCURESTI (Bucuresti)
Adresa: CALEA PLEVNEI 137C,CORP D
Telefon: 0787742218
Web: WWW.NEUROPAIN.RO

Centrul de diagnostic și tratament NEUROPAIN își propune să răspundă unor nevoi de sănătate ale pacientului care nu sunt abordate corespunzator în sistemul medical și anume: controlul durerii cronice severe, cresterea calității vieții bolnavului cu durere de orice cauză, ameliorarea suferințelor pacienților terminali, cei care necesită terapie paliativă. Aceste deziderate se aliniază recomandărilor de peste 15 ani ale Organizației Mondiale a Sănătății, ca, în țările cu resurse reduse alocate sistemului sanitar să se dezvolte prioritar servicii de terapia durerii si paliație pentru a asigura calitatea vieții pacientului.

Dacă în alte țări europene există sute de centre multidisciplinare de terapia durerii, la noi noi in țară sunt doar câteva centre izolate si niciunul care să se adreseze durerii neuropate, una din cele mai severe forme de durere, date de cancer, dar și de alte boli benigne. Echipa multidisciplinară a Neuropain dorește să ofere tuturor pacienților servicii medicale la standarde actuale.

Neuropain este, în acest moment, singura clinică din țară care vă poate oferi șansa terapiei revoluționare a durerii cronice severe, prin terapie scrambler(neuromodulare noninvazivă) și experiența de peste 20 de ani a echipei de terapia durerii; totodată, aceasta echipă deține primele atestate de la noi din țară pentru aplicarea terapiei scrambler.

Neuropain  a lărgit gama de servicii medicale și, în acest moment, prin specialiștii care ni s-au alăturat și dotările existente, oferim  servicii ultraspecializate de diagnostic și tratament în neurologie, cardiologie, nutriție,  medicina interna, terapie paliativă, abordare holistica a pacientului oncologic.  De ce servicii ultraspecializate? Pentru că, dincolo de patologiile tratate în mod uzual de fiecare specialitate, echipa noastră are expertiza necesară și dorește să abordeze zone foarte importante, cum ar fi: monitorizarea patologiei cardiace pe durata sarcinii, monitorizarea cardiotoxicității induse de chimioterapie,  nutriție clinică pentru bolnavi cu tulburări alimentare grave( ex.sindrom de intestin scurt), dieta copilului cu obezitate, managementul diabetului în echipă multidisciplinară completă, pachete de prevenție cardio și cerebrovasculară primară și secundară( care să includă consiliere medicală la nivel de experți, dietă și stil de viață, monitorizate pe termen lung).Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK