ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Otorinolaringologie-ORL Otorinolaringologie-ORL Bucuresti

Reabilitarea protetica auditiva (BAHA) cranio-faciala si a corpului

Autor: dr. Elena Latcan

Reabilitarea protetica AUDITIVA(BAHA),cranio-faciala si a corpului este o specialitate noua in tara noastra, aflata la granita dintre chirurgia buco- maxilo-faciala , ORL, chirurgia plastica si reparatorie, intervine in momentul cind aceste specialitati nu mai pot rezolva nimic cu mijloacele specifice lor.
Centrul medical"P.R.A.I.N"SRL=Pentru Redarea Auzului si Infatisarii Normale- UNITATE DE PROTEZARE AUDITIVA(BAHA),CRANIO-FACIALA SI A CORPULUI, avizat de catre Ministerul Sanatatii si Familiei si acreditat de catre Colegiul medicilor din Bucuresti, TESTEAZA SI FIXEAZA PRIN OPERATIE proteza auditiva partial implantata BAHA,cu un implant de titaniu in spatele urechii in hipoacuzii de transmisie si mixte severe,neurosenzoriala unilaterala:confectioneaza din silicon si acrilat proteze cranio-faciale si ale corpului(EPITEZE;ENDOPROTEZE) pe care le fixeaza cu adeziv sau implante de titaniu sau minimagneti- sistemul Branemark.

 

Cabinetul functioneaza din 1998, avind ca medic titular dr. ELENA LATCAN, medic primar ORL si competenta.

 

Doamna Dr. Elena Latcan este medic primar ORL si COMPETENTA in " Chirurgia reconstructiva -reabilitare protetica oro-maxilo-faciala"- si DOCTORAND la Spitalul Clinic Coltea-Clinica ORL- Conducator stiintific=PRF.DR.POPESCU.
-studii de perfectionare- un an 1996, la Spitalul univesitar " HADASAH"-Ierusalim, Israel ,Anglia si in 2001 la Spitalul universitar " SAHLGRENSKA". Goteborg, Suedia,Italia,SUA,China si colaboreaza cu clinici universitare din Bucuresti si din tara , precum si cu clinici universitare din strainatate, cum ar fi :
Spitalul Universitar " HADASAH"- Ierusalim, Israel;
Spitalul Universitar " SAHLGRENSKA"- Goteborg, Suedia;
Spitalul Universitar " QUEEN ELIZABETH"-Birmingham,Anglia;
Spitalul Universitar " St. ANDREWS", Billeicay, Essex, Anglia.

- Este membra a:
- Asociatiei Americane de Anaplastologie.
- Societatii Internationale de Reabilitare Maxilo -Faciala

 

CUVINTE CHEIE:epiteze silicon,endoproteze silicon,BAHA,chirurgie reconstructiva protetica,implante de titaniu,magneti,proteze cranio-faciale,proteze ale corpului.,hipoacuzie de transmisie,mixta,neurosenzoriala.

 
Programare