Clinica integrată de neurologie Neuroaxis, inaugurată în urma unei investiţii de peste 250.000 de euro

Data publicarii: 07-10-2017

Prima clinică integrată de neurologie care funcţionează ca un ambulatoriu de specialitate Neuroaxis a fost inaugurată în urma unei investiţii de peste 250.000 de euro, din care suma de 160.000 de euro a fost folosită pentru achiziţionarea aparaturii, se menţionează într-un comunicat remis AGERPRES.

'Acest concept de centru integrat de neurologie completează şi setează un nou standard de calitate specific clinicilor supraspecializate din România, asemănător celor din Europa de Vest. Nevoia de centre ultraspecializate în neurologie este o necesitate pentru fiecare societate, dat fiind caracterul complex şi implicaţiile majore pe care le au afecţiunile neurologice în viaţa pacienţilor şi a familiilor acestora', a declarat Dan Mitrea, acţionar şi directorul medical al clinicii.

Potrivit acestuia, incidenţa bolilor neurologice la nivel naţional este de peste 10% din populaţia ţării, iar procentul de afecţiuni neuropsihice este de peste 30%. Dintre acestea, cele mai frecvente sunt bolile vasculare cerebrale (accidentele vasculare), neuropatiile şi cefaleea. Procentul de pacienţi diagnosticaţi este variabil şi în funcţie de patologie, dar datele statistice relevă o creştere a numărului de afecţiuni neurologice şi, mai important, scăderea pragului de vârstă în anumite afecţiuni.

Neuroaxis oferă acces la specialităţi medicale din toate ramurile neurologiei şi neurochirurgiei precum neurologie (neurovascular, neuroimunologie, tulburări de mişcare, epileptologie, neuro-oncologie, neurodegenerative, algii craniofaciale, afecţiuni ale sistemului nervos periferic, neuroinfecţii, boli ereditare şi dobândite de metabolism cu afectare neurologică), neurochirurgie, psihiatrie, cardiologie, chirurgie spinală, precum şi investigaţii: electromiografie, electroencefalografie, ecografie Doppler, EKG.

Reprezentanţii Neuroaxis estimează venituri de aproximativ 200.000 de euro în primul an de funcţionare a clinicii şi recuperarea investiţiei în următorii trei ani.
Sursa: Agerpres, 07-10-2017, Vizualizari 129
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK