Dr. Isac Ina

Medic specialist chirurgie plastica

Vizite: 677

Colaborator ROmedic din: 11-02-2010
In perioada 1995 – 2001 Dr. Ina Isac urmeaza cursurile Facultatii de Medicina Generala “Carol Davila” Bucuresti. in urma sustinerii licentei obtinand titlul de medic, absolvind ca sef de promotie cu media 10.

In perioada 2002-2008 Dr. Cristina Isac urmeaza rezidentiatul, in cadrul UMF Bucuresti, in specialitatea Chirurgie Plastica pe care l-a absolvit, devenind medic specialist. In perioada rezidentiatului urmeaza stagii teoretice si practice de pregatire in specialitate in Anglia, Danemarca, SUA, Suedia, Japonia si Franta aprofundand diferite laturi ale specialitatii si insusindu-si procedee tehnice avansate utilizate in clinici internationale de renume.

In noiembrie 2006 Dr. Cristina Isac sustine teza de doctorat cu titlul “Contributii etiopatogenice, clinice si terapeutice la compresiunea nervului median in canalul carpian”, obtinand titlul de doctor in medicina. Lucrarea a fost elaborata sub conducerea Prof. Dr. Bratu Tiberiu.

La inceputul anului 2007 obtine, prin concurs, postul de asistent universitar la clinica de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructive a UMF “Carol Davila” Bucuresti, desfasurandu-si activitatea in cadrul Spitalului Clinic de Urgente de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri “Steaua”.
Activitatea profesionala corespunzatoare functiei didactice consta in pregatirea teoretica si practica a viitorilor specialisti, in activitati de cercetare ca si in efectuarea de interventii chirurgicale asupra pacientilor:

* sarcinile didactice sunt reprezentate de cursuri teoretice si/sau demonstratii practice ale unor cazuri clinice reprezentative .
* activitatea de cercetare pe diferite teme teoretice/practice. In urma acestora am publicat si comunicat in aceasta perioada un numar de 8 lucrari stiintifice.
* ingrijirea curenta a pacientilor internati cu diverse patologii: traumatisme cu orice localizare insotite de distrugeri de parti moi, arsuri, sechele post-traumatice sau post-combustionale (deformari consecutive arsurilor), tumori ale partilor moi, diferite malformatii congenitale, corectarea unor suferinte inestetice.

In paralel, Dr . Ina Isac isi desfasoara activitatea practica si in domeniul privat efectuand interventii de chirurgie estetica

Raspunsuri medicale pe forumul ROmedic:

Pentru a urmari activitatea pe forum accesati profilul de aici:
https://www.romedic.ro/forum.php?user=66273