Selaru Diana Roxana

Vizite: 604

Colaborator ROmedic din: 21-04-2015

Sunt studentă în anul IV la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila" din București, Facultatea de Medicină generală. De-a lungul timpului m-am implicat în diverse activități organizate în cadrul universității unde studiez, dar și în programe de voluntariat ale fundației Salvați Copiii.


Trebuie să precizez că m-a încântat ideea de a colabora cu site-ul Romedic, de a ajuta pacienții să afle cât mai multe informații despre boala de care suferă ei sau apropiații lor, despre mituri, sau de ce nu, despre ultimele noutăți apărute în medicină. Internetul cuprinde o paletă vastă de site-uri cu informații medicale mai mult sau mai puțin corecte, iar pacienții uneori dezorientați de atâtea diferențe vor căuta întotdeauna să citească dintr-o sursă sigură unde informațiile sunt corecte și actualizate la zi, unde termenii medicali sunt explicați pe înțelesul tuturor, unde articolele sunt realizate la nivel profesional.


Scrierea acestor articole pe teme medicale îmi oferă posibilitatea să aflu cât mai multe informații din domeniul medical și în același timp să le împărtășesc cu ceilalți; de asemenea, sunt sigură că editarea articolelor mă va ajuta ca viitor medic să îmi dezvolt capacitatea de a mă face cât mai înțeleasă de către ceilalți.



Articole publicate: