Colilen IBS - tratamentul inovator pentru Sindromul de intestin iritabil

Autor: ROmedic

Colilen IBS - tratamentul inovator pentru Sindromul de intestin iritabil
Advertorial oferit de GreenNet

Sindromul de Intestin Iritabil este o afectiune foarte intalnita in lumea moderna. Acesta este insotit de diferite simptome precum balonare, distensie abdominala, tranzit intestinal neregulat, disconfort abdominal constipatie, diaree sau o alternanta a acestora. Toate acestea pot cauza disconfort zilnic, avand un impact negativ asupra stilulul de viata si sanatatii fiecaruia. Chiar si in conditii normale de viata, persoanele care sufera de acest sindrom (cunoscut si drept «colita» sau «Sindromul colonului iritabil») au o sensibilitate crescuta, care se manifesta prin accentuarea simptomelor mai sus mentionate.

Aboca, nr 1 in Italia in domeniul dispozitivelor medicale si al suplimentelor alimentare, a dezvoltat Colilen IBS, un dispozitiv medical inovator pentru tratamentul Sindromului de intestin iritabil, afecțiune care se manifesta cu intensitate diferita, prin simptome multiple, care variaza de la persoana la persoana. Prin mecanismul său de protecție, Colilen IBS reduce treptat disconfortul abdominal, actionand asupra mucoasei intestinale. Datorita complexului sau molecular brevetat, ActiMucin, compus din Rasini, Polizaharide si Polifenoli, Colilen IBS actioneaza asupra mucoasei intestinale, formand o peliculă care o protejează contra contactului cu substanțele iritante. Colilen IBS poate fi utilizat singular sau în asociere cu alte eventuale tratamente simptomatice, în fazele acute ale disconfortului.

Ideal pentru adulti si copii cu varsta peste 8 ani, Colilen IBS este tratamentul inovator pentru Sindromul de intestin iritabil, caracterizat prin durere, balonare abdominală și tranzit intestinal neregulat.

Colilen IBS este disponibil in farmacii. Vedeti aici mai multe detalii.

Data actualizare: 20-03-2017 | creare: 20-03-2017 | Vizite: 1477
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK