Medical Discount: Produse medicale la pret redus

Concentrator de Oxigen portabil Zen-O Lite (1 baterie)

Pret: 12500
Producator: Gas Control Equipment
Produs publicat de:  CPAP 24 -- Tecuci (Galati), telefon: 0755024024

Zen-O lite™ este noul concentrator portabil de oxigen ultra-usor de la GCE Healthcare si cantareste doar 2.5kg. Aparatul este conceput pentru pacientii cu un stil de viata active, care necesita terapie cu oxigen pe termen lung (TOTL).Zen-O lite™ livrează până la 1050 ml de oxygen/minut în modul puls. Zen-O lite™ este livrat cu o varietate ce accessorii, incluzând o geantă de transport, baterie, cabluri de alimentare AC și DC și un manual de utilizare.
Zen-O lite™ este potrivit pentru utilizare zilnică și este silentios, unii pacienți putând chiar uita că aparatul este acolo.
Zen-O lite™ este creat cu un modul de site moleculare ușor de înlocuit, care poate fi schimbat atât de utilizator, cât și de furnizorul de servicii la domiciliu, în mai puțin de 5 minute.
Zen-O lite ™ este fabricat la centrul de producție, din apropiere de Manchester, în Marea Britanie și este testat la standardele internaționale relevante.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 RON.
TRIMITE UN MESAJ CATRE CPAP 24:

 

Numele dvs:*

Telefon:*

Email:*

Localitatea dvs:*

Titlu mesaj:*

Continut mesaj:*

 

Nr. vizite 12
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK