Conferinta cu participare internationala “ASPECTE NEFRO-UROLOGICE MODERNE”, editia a 3-a

Data publicarii: 16-10-2017

Perioada: 11-12 mai 2018
Locația: București

AGOMedia anunta organizarea celei de-a 3-a editii a Conferintei cu participare internationala “ASPECTE NEFRO-UROLOGICE MODERNE”.

Evenimentul va reuni, si in acest an, cei mai importanti lideri de opinie din urologia si nefrologia din Romania, cat si lideri de opinie importanti la nivel mondial. Peste 250 de participanti sunt anuntati sa ia parte la Conferinta care va avea loc in perioada 11-12 mai 2018, in Bucuresti.

Pentru detalii despre participarea la eveniment, puteti contacta compania AGOMedia pe e-mail: contact@agomedia.ro sau la telefon: 0745 530 100. Mai multe detalii găsiți și pe site: www.agomedia.ro


Sursa: AGO Media, 16-10-2017, Vizualizari 367
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK