Conferinta Medicala "Abordarea integrata in cancerul de san si in cel colorectal" Iasi

Data publicarii: 16-08-2017

Data: 15 septembrie 2017

Locația: Amfiteatrul Mare din incinta IRO Iasi

AGOMedia si Institutul Regional de Oncologie Iasi va invita la Conferinta Medicala "Abordarea integrata in cancerul de san si in cel colorectal", vineri, 15 septembrie, in Amfiteatrul Mare din incinta Institutului Regional de Oncologie Iasi ( str. General Henri Mathias Berthlot, nr.2-4, Iasi), incepand cu ora 10:00. 
 
Conferinta se adreseaza specialistilor in domeniul medical implicati in preventia, diagnosticarea si tratamentul cancerului de san si al celui colorectal si este creditata de Colegiul Medicilor din Romania cu puncte EMC.

Tematica abordata:

  • Imagistica de san
  • Testarile genetice in cancerul de san si in cel colorectal
  • Chirurgia oncologica de san si de rect
  • Radioterapia in cancerul de san si de rect
  • Noutati in tratamentele cancerelor de san si de rect


Informatii despre agenda conferintei vor fi disponibile, in curand, pe www.agomedia.ro.

Accesul la eveniment este GRATUIT, in limita locurilor disponibile.

Pentru inscriere, va rugam sa accesati site-ul http://agomedia.ro/conferinta-medicala-abordari-inovatoare-in-cancerul-de-san-si-colorectal-15-sept/ si sa completati formularul de inregistrare.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie pe: contact@agomedia.ro, 0745 530 100 si pe Facebook - www.facebook.com/agomedia.ro/.


Sursa: AGO Media, 16-08-2017, Vizualizari 450
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK