Conferinta Medicala „Noutati in tratamentul medico-chirurgical al litiazei urinare”

Data publicarii: 12-06-2017

Data: 22 iunie 2017
Ora: 13:00
Locația: Sala de Conferinte din incinta Spitalului Sanador (Str. Sevastopol, nr.9, etaj 6, Bucuresti)


AGOMedia, Institutul National de Sanatate Publica si Sanador va invita la Conferinta medicala “Noutati in tratamentul medico-chirurgical al litiazei urinare” ,joi, 22 iunie 2017, in Sala de Conferinte din incinta Spitalului Sanador (str. Sevastopol, nr.9, etaj 6, Bucuresti).

Evenimentul are statut de Curs de Educatie Medicala Continua, este creditat cu 4 puncte EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania si se adreseaza tuturor specialistilor in domeniul sanatatii implicati in preventia si tratamentul litiazei urinare ( medici de familie, medici urologi, medici chirurgi, medici ginecologi, medici nefrologi).
Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.
Sursa: AGO Media, 12-06-2017, Vizualizari 225
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK