Conferinta Medic.ro Craiova

Data publicarii: 31-07-2017

Conferinta Medic.ro Craiova Perioada: 21 – 22 SEPTEMBRIE 2017
Locația: HOTEL RAMADA PLAZA, CRAIOVA
Tema generala: „Abordare practică și holistică în medicina de familie”

EVENIMENTUL ESTE CREDITAT CU 8 PUNCTE EMC.

Începând cu anul 2017, Conferinţele Medic.ro sunt organizate în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF).

„Societatea Națională de Medicina Familiei are plăcerea de a vă comunica parteneriatul dintre SNMF și MedicHub, atât în organizarea evenimentelor Medic.ro, cât și pentru revista Medic.ro.

Evenimentele Medic.ro sunt deja o frumoasă tradiție în peisajul evenimentelor dedicate medicilor de familie din România. Dorim ca din acest an, acestea să adauge un plus de conținut, de specificitate pentru specialitatea noastră și, mai ales, o abordare diferită, mult mai practică, mai aplicată, legată de activitatea zilnică din cabinete.

Fiecare eveniment Medic.ro va fi moderat de către unul dintre membrii conducerii SNMF, împreună cu liderii asociației locale afiliată la SNMF. Împreună cu partenerii MedicHub ne vom strădui să vă oferim lucruri deosebite, utile, atractive.
Cu deosebită stimă, vă mulțumim pentru implicare,
Rodica Tănăsescu
Președinte SNMF”

Program

Joi, 21 septembrie      
Înregistrarea participanţilor 11:00 – 12:00
Sesiuni de conferinţă 12:00 - 17:00

Vineri, 22 septembrie  
Sesiuni de conferinţă 10:00 - 13:00

Pentru informaţii suplimentare, ne puteţi contacta la tel: 031 425 40.40 / 031.425.40.49 sau pe adresa de e-mail: evenimente@medichub.ro
Sursa: MedicHub, 31-07-2017, Vizualizari 361
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK