Conferința Multidisciplinară: “ Echipa multidisciplinară:cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului” IAȘI

Data publicarii: 10-01-2018

Conferința Multidisciplinară:  “ Echipa multidisciplinară:cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului” IAȘI Titlu: Conferința Multidisciplinară Med Academy Iași   
Data: 09-10 februarie 2018
Locația: Hotel Internațional (Strada Palat 5A, Iași 700032)
Website: http://www.healthmedia.ro/

COORDONATOR ȘTIINȚIFIC: Prof. Univ. Emerit Ostin C. Mungiu

Seria Conferințelor Med Academy va aborda subiecte de natură multidisciplinară ca răspuns la provocările cotidiene cu care se confruntă personalul medical în practica de zi cu zi. Echipa medicală multidisciplinară este cea care deține cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educația pacientului.

Conferința regională Med Academy pune accent pe interactivitate, dezbateri în plen și prezentări de cazuri clinice, reunind KOL din diverse arii de specialitate, workshop-uri și cursuri de comunicare.

Pentru detalii accesați următorul link:  https://goo.gl/uhw99L

Pentru înscrieri accesați următorul link: https://goo.gl/pKpdJ3

Contact: Roxana PÎRVU; Tel: 0770.446.615; E-mail: roxana.pirvu@medacademy.ro
Sursa: MedAcademy, 10-01-2018, Vizualizari 227
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK