Conferința multidisciplinară Med Academy Cluj Napoca

Data publicarii: 11-05-2017

Conferința multidisciplinară Med Academy Cluj Napoca Perioada: 04-05 iulie 2017
Loc de desfășurare: Aula “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca
Organizator: Health Media Services
Contact:  https://goo.gl/hpD6Rk

Health Media Services vă invita la Conferinţa Interdisciplinară MedAcademy, cu tema  "Abordarea modernă în diagnosticul și tratamentul diabetului zaharat și a bolilor asociate", care se va desfășura în perioada 04-05 iulie 2017, la Aula “Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca.

Conferința Med Academy
reunește practicieni din diverse specialități medicale: cardiologi, diabetologi, endocrinologi, nutritioniști, specialiști în medicina internă, etc., precum și importanți factori de decizie atât din domeniul diabetului cât și din domenii conexe.

În cadrul evenimentului, medicii participanți vor asista la dezbateri pe marginea metodelor de depistare a diabetului, dar şi al principalelor complicații pe care le provoacă, în vederea identificării celor mai eficiente soluţii de ameliorare a calităţii vieţii persoanelor care se confruntă cu această boală.

 
COMITET ȘTIINȚIFIC:
-Prof. univ.dr. Nicolae Hâncu,  Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Conferințele Med Academy sunt organizate sub forma unor conferințe regionale cu caracter interactiv, incluzând dezbateri în plen și prezentări de cazuistică legate de diagnosticul precoce și tratamentul corect în cele mai frecvente afecțiuni în practica medicului de familie.

*Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru medici, puncte EFC pentru farmaciști.

*Medicii și farmaciștii vor beneficia, în urma participării, de un curs online gratuit creditat cu 18 credite EMC / EFC.*

*Taxa de participare este de 30 lei și se achită exclusiv la eveniment.

*Pentru detalii si inregistrari, accesati urmatorul link:  https://goo.gl/hpD6Rk
Sursa: Med Academy, 11-05-2017, Vizualizari 562
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK