Conferința Națională de Medicină de Urgență în Prespital, ediția a XVIII-a, 2017

Data publicarii: 01-09-2017

Perioada: 14-17 septembrie 2017
Locatia: stațiunea Jupiter

După succesul răsunător din ultimii ani, Asociația Societatea de Salvare București, împreună cu Asociația Serviciilor de Ambulanță din România, organizează și anul acesta – între 14-17 septembrie, în stațiunea Jupiter - unul dintre cele mai importante și de referință evenimente din Medicina de Urgență: Conferința Națională de Medicină de Urgență în Prespital, ediția a XVIII-a .
 
 
Conferința este un eveniment de prestigiu, ce strânge peste 200 de participanți din Cardiologie, Medicină de Urgență, Medicină Internă, Medicină de familie, secțiile UPU din spitale, medici primari, medici specialiști, medici rezidenți, personal medical, dar și nume de referință din Medicina Contemporană Autohtonă și Internațională, anual.
 
Continuând tradiția anului trecut, lectori de renume internațional vor susține lucrări în cadrul evenimentului. 
 
Cea de-a XVII-a ediție a Conferinței Naționale de Medicină de Urgență organizată în perioada 1-4 septembrie 2016, la Poiana Brașov s-a dovedit a fi un eveniment așteptat, calitatea acesteia ridicându-se la standarde internaționale conform articolelor din presă și impresiilor participanților.


Telefon: +40 733 910 519
E-mail: alexandra.manea@assb.ro
Adresa: Str. Episcopul Radu Nr. 27, Sector 2, Bucuresti
Website: www.assb.ro
Website: www.existaunerou.ro
Sursa: Asociația Societatea de Salvare București, 01-09-2017, Vizualizari 697
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK