Conferința Națională de ONCOLOGIE în Practica Medicală

Data publicarii: 18-04-2017

Conferința Națională de ONCOLOGIE în Practica Medicală Perioada: 25 - 27 mai 2017
Locația: București

SAMF, cu susținerea SRR, organizează la București, în perioada 25-27 mai 2017 Prima Ediție a Conferinţei Naționale de ONCOLOGIE în Practica Medicală. Evenimentul este creditat cu 16 credite CMR. Participanții primesc gratuit un abonament la Revista Practica Medicală CNCSIS/CNCS B+ (site http://rjmp.com.ro), care ofera suplimentar 10 credite CMR.

Temele Conferinței vizează problema patologiei oncologice în practica medicală actuală, deoarece în ciuda marilor progrese care s-au realizat în ultimele decenii, cancerul continuă să fie una dintre cele mai importante probleme de sănătate ale omului contemporan. Lupta împotriva cancerului necesită implicarea a foarte multor factori medicali, sociali, economici şi culturali şi, nu în ultimul rând, a fiecărui individ.

SECȚIUNI:
  • Prevenție
  • Depistare precoce
  • "Războiul împotriva cancerului" - o rețetă de succes
  • Tratamente actuale
  • Supraveghere
  • Factori de risc
  • Impact psihologic/emoțional
   
Personalităţi de marcă din aria oncologică și conexă vor susține prezentări și comunicări orale, cursuri interactive.
   
Participanții au ocazia realizării unui schimb de cunoștințe cu specialiști și practicieni din domeniu, conferința având și caracter de curs cu dezbateri interactive-interdisciplinare pe marginea subiectelor incluse în programul științific.

Informaţii detaliate pe: www.medica.ro
Sursa: Empire Media&Events, 18-04-2017, Vizualizari 624
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK