Conferința Națională Multidisciplinară Med Academy Women’s Health

Data publicarii: 03-08-2017

Conferința Națională Multidisciplinară Med Academy Women’s Health Perioada: 21 – 22 SEPTEMBRIE 2017
Program:
Ziua  I: 12:00 – 18:00
Ziua II:   12:00 – 17:00
Locația: Pentagon Events București (Blvd. Expoziției, Intrare C, Sector 1, București)
Titlu: Conferința Națională Multidisciplinară Med Academy Women’s Health
Contact:  http://bit.ly/2f7nc0l


Vă aducem în atenție o conferință dedicată, în cadrul căreia vom dezbate pe larg acest subiect.

Conferința Med Academy Women’s Health se adresează atât medicilor de familie cât și specialiștilor din domeniile: imagistică medicală, chirurgie, ginecologie, dermatologie, endocrinologie, radioterapie, anatomie patologică, oncologie medicală, chirurgie plastică și reconstructivă, psihologie şi nutriţie.
De asemenea, conferința va reuni reprezentanți ai autorităților, manageri de companii, presă de specialitate, specialiști în domeniul sănătății femeii, reprezentanți ai asociațiilor de pacienți și ai societăților medicale.

În deschiderea conferinței Med Academy vor susține discursuri reprezentanți ai Ministerului Sănătății, ai Administrației Prezidențiale și reprezentanți ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Prezentările susținute de lectori de renume, vor dezbate teme de actualitate în domeniul bolilor cornice cu care se confruntă femeile în viața de zi cu zi, concentrate pe prevenție, inclusiv evaluarea riscului de îmbolnăvire, orientările actualizate pentru screening și evaluare, managementul multi-med și noile progrese și opțiuni terapeutice.

TAXA DE PARTICIPARE 50 RON

Conferințele Med Academy sunt organizate sub forma unor conferințe regionale cu caracter interactiv, incluzând dezbateri în plen și prezentări de cazuistică legate de diagnosticul precoce și tratamentul corect în cele mai frecvente afecțiuni în practica medicului de familie.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru Medici, cu puncte EFC pentru Farmaciști și cu puncte EMC pentru Asistenții de farmacie și Asistenții medicali.

Pentru detalii și înscrieri, accesați următorul link: http://bit.ly/2f7nc0l
Sursa: Med Academy, 03-08-2017, Vizualizari 753
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK