Conferința Națională Multidisciplinară MedDEX Constanța 2017

Data publicarii: 23-03-2017

Conferința Națională Multidisciplinară MedDEX Constanța 2017 Titlu: Conferința Națională Multidisciplinară MedDEX
Perioada: 21-22 APRILIE 2017
Program:
Ziua  I : 13:00 – 18:00
Ziua II : 09:00 – 13:00
Locația: Pavilionul Expozițional Constanța, Blvd. Mamaia Nr. 331A
Organizator: Med Solutions Intl Group
Contact:  http://bit.ly/2nBgmTC

Med Solutions Intl Group vă invită la cea de-a cincea editie din 2017 la Constanța, a Conferințelor Interdisciplinare MedDEX, ce se va desfășura în perioada 21-22 APRILIE 2017, la Pavilionul Expozițional Constanța (Blvd. Mamaia Nr. 331A).

Tema principală a conferințelor MedDEX 2017 este „Managementul și prevenția bolilor în secolul XXI – Necesitatea unei abordări multidisciplinare” .  
 
Conferința face parte din seria evenimentelor MedDEX organizate în marile centre universitare din România și reprezintă un mijloc de comunicare și schimb de experiență între medicii de familie, medicii specialiști, autorități marcante din domeniul sănătații, cât și farmaciști și asistenți medicali.Președintele și coordonatorul programului și al comitetului științific este Prof. Univ. Dr. Sarah Adriana Nica, din cadrul UMF ”Carol Davila” București.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru medici, puncte EFC pentru farmaciști și puncte EMC pentru asistenții de farmacie și asistenții medicali.

Medicii și farmaciștii vor beneificia suplimentar, în urma participării la conferință, de un curs online, creditat cu 18 puncte EMC / EFC.

*Pentru a primi punctajul este necesar să participați activ PE ÎNTREG PARCURSUL CONFERINȚE!.
 
**Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați site-ul:  http://www.medsolutionsgroup.ro/
Sursa: MED Solutions, 23-03-2017, Vizualizari 821
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK