Conferința Societății Române de Fiziopatologie

Data publicarii: 03-05-2017

Perioada de desfășurare: 7 – 9 septembrie 2017
Locație: Amfiteatrul „Ioan Aleman”, strada Victor Babes, nr. 8, Cluj-Napoca, USAMV
Președintele Societății Române de Fiziopatologie: Prof. Dr. Alina Elena Pîrvu
Adresabilitate: cadre didactice care activează în catedrele de Fiziopatologie, doctoranzi, medici de medicină veterinară
Contact: Srfp2017@medevents.ro
Site: http://medevents.ro/srfp2017

Subiectele principale ale Conferinței Societății Române de Fiziopatologie se vor focaliza pe probleme naționale și internaționale majore în ceea ce privește cercetarea și educația fiziopatologiei aplicate. Comitetul de organizare propune un program în care sesiunile plenare despre contribuțiile originale vor alterna cu discuții, demonstrații practice și workshop-uri. Având în vedere impactul pe care abordarea fiziopatologiei îl are în găsirea și înțelegerea mecanismelor bolilor, actualele cercetări biomedicale și dezvoltarea noilor produse medicinale vor fi adresate și dezbătute. În același timp o să fie adresate progrese internaționale actuale în cercetarea științelor vieții și în metodelor de învățare moderne aplicate în fiziopatologie.
Sursa: MEDevents, 03-05-2017, Vizualizari 1269
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK