Congres internaţional de chirurgie, la Bucureşti; peste 1.000 de persoane vor participa la eveniment

Data publicarii: 05-05-2017

Peste 1.000 de medici, asistenţi medicali şi studenţi vor participa, în perioada 7 - 9 mai, la Palatul Parlamentului, la cel de-al 18-lea Congres European de Chirurgie de Urgenţă şi Traumatologie.

Potrivit organizatorilor, la congres vor participa delegaţii din Japonia, Coreea de Sud, SUA, Africa de Sud, Qatar, Angola, Chile, Brazilia, Libia, Olanda, Marea Britanie, Portugalia, Germania, Spania, Elveţia, Suedia.

Cursuri pre-congres vor fi organizate pe 6 mai şi se vor susţine în spitale şi la Facultatea de Medicină şi Farmacie, astfel încât cei interesaţi să poată să cunoască detaliile unor tehnici care la ora actuală se promovează şi sunt practicate de medici cu mare experienţă.

Gazda evenimentului este Societatea Română de Chirurgie şi Traumatologie.

"Congresul reprezintă o etapă din încercarea noastră de a pregăti medicii pentru situaţiile de urgenţă şi dezastre. (...) Totodată, acest eveniment reprezintă şi o oportunitate şi pentru noi de a ne prezenta experienţa şi realizările în faţa întregii elite mondiale în domeniu, iar tânăra generaţie şi studenţii au ocazia să cunoască mai bine stadiul actual al cunoaşterii la nivel internaţional", susţin organizatorii.
Sursa: Agerpres, 05-05-2017, Vizualizari 150
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK