Congresul cu participare internationala “BUCHAREST LIVE ENDOSCOPY”

Data publicarii: 16-10-2017

Perioada: 26-27 aprilie 2018
Locația: București

AGOMedia anunta organizarea primei editii a Congresului cu participare internationala “BUCHAREST LIVE ENDOSCOPY”.

Evenimentul se va desfasura cu sprijinul EAGEN ( Asociatia Europeana de Gastroenterologie, Endoscopie si Nutritie) si al SRGH ( Societatea Romana de Gastroenterologie si Hepatologie din Romania).

5 speakeri internationali, 20 de speaker lideri de opinie din Romania si peste 300 de participanti sunt anuntati sa ia parte la Congresul care va avea loc in perioada 26-27 aprilie 2018, in Bucuresti.

De-a lungul celor 2 zile, auditoriul va lua parte la demonstratii practice, transmise in direct de la Spitalul Floreasca, ce vor arata cele mai inovatoare tehnici folosite in endoscopie la nivel mondial.

Pentru detalii despre participarea la eveniment, puteti contacta compania AGOMedia pe e-mail: contact@agomedia.ro sau la telefon: 0745 530 100. Mai multe detalii găsiți și pe site: www.agomedia.roSursa: AGO Media, 16-10-2017, Vizualizari 339
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK